Elämän ylin onni on varmuus siitä, että sinua rakastetaan sinun itsesi takia - tai tarkemmin sanottuna, itsestäsi huolimatta. Victor Hugo

maanantai 19. joulukuuta 2011

Postin tuo, postin tuo..

..postin tuo Pate jokaisen luo!

Kuva lainattu täältä
Luin juuri viikonloppuista Aamupostia, ja juttua siitä kuinka korttien keräilijät syyttävät itellaa korttien tuhoutumisesta (tuohoutuminen on kyllä ikävää).
No siis kun niitä kortteja parhaimmillaan lajittelee 6-8 eri ihmistä. Kuten esimerkkikortti tampere-vantaa. Ensin Tampereella kortti otetaan pois punaisesta kirjekuoresta, jonka jälkeen se menee 2 ihmisen avustuksella leimauskoneen läpi, jonka jälkeen ne lajitellaan lähteväksi kahden ensimmäisen numeron avulla. Tämä kortti kuitenkin joutuu vahingossa 02 alustaan huolimatta riihimäelle lähtevään hämeenlinnapinoon. Riihimäellä tämä hämeenlinnapino laijitellaan ja huomataan, että kortti on väärässä paikassa, se nostetaan uudelleen lajiteltaviin ja joku toinen lajittelee tämän kortin kahden numeron pinoon ja vie sen omaan lähtevälaatikkoon, jonka jälkeen vielä tapahtuu varmasti jotain lajittelua mitä en tiedä. Noh tätäkin epäonnen korttia siis on käpelöinyt 6 tahmatassua.

Yksi näistä tahmatassuista olen saattanut olla minä!

No eipä voi lajitteluakaan aina syyttää, tosipaljon kortteja jää siihen lajitteluvaiheeseen kun kortista puuttuu nimi, katuosoite, postinumero tai postitoimipaikka. No osa tietysti pystytään jäljittämään, mutta, kun nämä kaikki edellämainitut puuttuvat niin aika vaikea on keksiä saaja ellei ole meedio.

Nojoo se kai niistä korteista (itte muistan ainakin nyt olla paljon tarkempi osotetietojen kanssa!)

8,3 miljoonan joulukuusi! Mullekkin kelpais ;> kauppalehti
Jouluaatto tiettekö puksuttaa kohti ja kovaa vauhtia. Sain tänään valmiiksi alakerran kaappien päälliset (taisiis toinen osapuoli oli kotonaan tehnyt ne ja minä vaan asensin :>). Sitten no sain kaavoitettua alakerran verhon ja löysin täytteet kaapinpäällis tyynylle. Nojoo ei kuulosta hurjalta. Huomenna alkaakin loppurutistut, pakko saada kaikki siistiksi (tämä aiheuttaa paniikkia ja ahdistusta).
Niin ja viimevuonna ostettu joulukuusenjalka on kateissa!! Minne mä nyt kuuseni (jota ei kyllä vielä ole hommattu) tökkään? Siis kuusenjalan takia järjestetäänkin suuretsinnät.

6 kommenttia:

 1. ... ja sun tilaukses lähtee huomenna ihan pikkusen viimetinkaan postiin.. sorry! (Posti lupaa kuitenkin, että se ehtii jouluksi ;) ) Ja olen ollut tosi aikaansaamaton tänä vuonna, että sulle ei sen kummempaa korttia tai lahjaa ole. Oot silti rakas! :)

  VastaaPoista
 2. Oi, ootko Itellalla jouluapulaisena! Mäkin oon ollu kahtena vuotena, se on kyllä kivaa puuha, ite ainakin tykkäsin =) Muistin kaikki postinumerot ulkoa :D Ja toi on kyllä ihan totta, että välillä korteissa saattoi lukea "Vehmasen perhe, Vähäkyrö", eikä yhtään mitään muuta, paitsi allekirjoitus. Hankala siinä nyt on sitten laittaa "Vehmasen perheelle" joulutoivotuksia eteenpäin, kun se kullanarvoinen osoite puuttuu. Harmitti kyllä tosi paljon laittaa pois jonkun kaikki kortit, jotka oli kirjotettu tolla samalla tyylillä, mutta tosiasiahan se vaan on, ettei ne koskaan löytäisi perille :/

  VastaaPoista
 3. Voi tessa oot ihana hei!

  Ja Jenni kiva, oot kanssa ollu:>, joo musta se oli ihan kivaa (vaikka eka vähän epäilin) mutta joo ne kortit harmittaa jotka ei päädy perille :/ Kun sitten se on jonkun mummonkumminkaiman joka olis vaan halunnu toivottaa hyvää joulua.

  VastaaPoista
 4. ps. tessa tossa on jo tarpeeks joululahjaa. sovitaan raha-asioista vielä niin sitten on hyvä:>

  VastaaPoista
 5. Siis nää ON sun joululahjas! Et sä näistä mitään maksa, mut mainostaa tietty saa ;) Toivotahan hyvää joulua vanhemmilleskin!

  VastaaPoista
 6. sanon vaan mur ja koitan tyrkyttää sulle rahojani kun nähdään :D

  VastaaPoista

Hei mitä mietit? Jätä kommentti:>