Elämän ylin onni on varmuus siitä, että sinua rakastetaan sinun itsesi takia - tai tarkemmin sanottuna, itsestäsi huolimatta. Victor Hugo

lauantai 6. elokuuta 2011

Univaje

Viime postauksen jälkeen on tapahtunu jälleen hurjasti. Ja tässä sitä taas on puitu univajettakin.
Onneksi nyt tämä viikko on menny ihan kunnon unilla (ja päikkäreilläkin)

Oltiin heti juhlien jälkeisenä päivänä mökkeilemässä tuolla Mallinkaisilla. Tää taitaa olla mun kolmas vierailu jo. (Muistankohan väärin- voisko olla jo neljäs?) Viimeviikon loppuviikko (to-la) meni Neste Ralleillessa. Ja sitten la-su jokavuotisessa porukkamökkeilyssä. Mökkeily jatkui sitten keskiviikkoon jolloin käytiin myös Seren kanssa tsekkailemassa sen koulupaikkaa ja Jyväskylää. Torstaina sitten tuli muutama mun ja toisenosapuolen kaveri käymään.


Jos alotetaan siitä Mallinkaismökkeilystä. Tää pihapiiri on aivan ihastuttava ja kukatkin kauniita. Tuolla saa aina nauttia niin maisemista kun hyvistä tarjoiluistakin.

Tässä on kahesta erilaisesta liljasta kyvat ja sitten on raakileluumusta ja komeesta mustasilmäsusannasta.
Jatketaan sitte töistä. Koko viikkohan ollaan touhuiltu sitä, että lähetään töihin (pakkailtu ja kaikkee) Mutta sitten torstaina vasta oli ihan myyntitöitä.

Meillä oli torstaina kolme pistettä, yksi Rallikadulla ja sitten kaks Laajavuori 1 ek.lla. Itte olin tuolla laajavuoressa, ja siis siitä oli kyllä hienot näkymät. Oltiin ihan siinä aidan vieressä ja päästiin pujahtaa hyvin sinne aluelle jonne ei maksavat pääse.
Tossa yllä siis näki sen rinteen jota ajeltiin ylöspäin.
Sit näkee sen kuinka siinä mäen alla oli mukava vesitöyssy, siitä roisku mukavasti, niin vettä kun mutaakin!
Sitte noi kuvaajathan on ihan hulluja, seisoskelee kaikissa mutkissa, että saa nappikuvia. Ja tossa alimassa kuvassa näkyy vippi-katsomo. Se oli tossa mäen alussa ja tavallaan vastapuolella kun normaalikatsomot.

Ja vasemmalla sitte vähän sarjaa siitä että miten roiskuu! Perjantana rallikadun piste jatko hommiaan ja me lähettiin Jokimaalle. Olin siis tänäkesänä toista kertaa (ja eläessänikin) tuolla raviradalla.Tuolla oli aikas paljon tälläsiä taviskuvaajia. Toisaalta tällänen kisa antaa aika hyvät puitteet kuvata autoja läheltä.
Tossa näkyy vähän sitä ratakisailua ja sutten sitä kuinka autoja viitotaan ulos radalta.

Ja siellähän pölly lensi oikeen kunnolla, että noi varotuskyltit oli kyllä ihan oikeessa. Piti aina suojella kameranlinssiä kun auton pölypilvi nousi päälle. Pari kyselikin että nouseeko se pölly meijän myyntikojulle saakka - onneks kyllä ei niin tekstiilit ei pölyttyny.Lauantaina olin itte Surkee 1 ja 2 sekä Laajavuori 2. Onneks toi laajavuori menikin yläätvän nopsaan ja oltiin jo puol kympiltä purkamassa keskustan rallikatua. Kun muuten noi purkamiset on venyny siihen yhteentoista ja siihen päälle oli ajot vielä Muurameen.
 Tämä kuski tais olla aika suosittu kuvauksen kohde. Mun fanituksentasosta johtuen nappasin sattumakuvan! Hirvosella ei loppujenlipuks menny aivan niin hyvin kuin viimevuonna. Muttahei lähellä kärkeä - lähellä kärkeä.

Noi ylläolevat autot on historicrallysta. Paitsi ylin mini.

Laajavuorella esiinty Red Bull X-Fighters 2011 ja siis nää kaiffarit oli kyllä nimensä verosia.
Oli oikeesti hienoa kuvailla niitä vähän eri kulmista, kun se niitten hyppysijottelu oli maksaville vähän huono, kun siinä oli kamerarekka edessä. Käytinki hyödykseni etulyöntiasemaa ja olin toisellapuolella aitaa.
Tässä nyt vähän maistiaisia siitäkin.


Tässä vielä tsekkaillaan ja sit alettiinki pomppimaan.

Sitten koosteet siitä miten ne menikään.
 
 

Ja tässä sitten ne kaverit jotka esitti näitä hyppyjä.

No sit mä sain rentoutua mökillä! Ja sekös oli ihanaa, nukuin hyvät unet ja vielä päikkäritkin päälle. Sain nauttia myös hyvästä säästä. Ja sitten hei kävin poimimassa mustikoita ja melkein ämpärillisen!Ja siellä sai nauttia ihanasta iltamaisemasta (siis sinä iltana kun olin hereillä)
Keskiviikkona tehtiin retki Korpilahteen. Aivan ihastuttavaa seutua, siis pelkkää järvimaisemaa järvimaiseman perään.


Nautittiin hyvästä säästä, käveltiin pitkinpoikin. Tutustuttiin satamaravintolan tarjontaan ja taidenäyttelyyn.
Totesin myös että nyt olis tarve sitten löytää poikakaveri (kai nyt sit kaverikin käy) joka omistaa kivan paatin, niin päästään veneilemään! :D

Tuolta jatkettiin sitten piipahtamaan jyväskylään. Käytiin esim tilaamassa kirjastokortti. Oli virkailija ihmeissään meijän Janakkala osotteelle.

Kotosalla meille tulikin niitä vieraita -tuttuja siis. Ja näin taas tän aivan ihastuttavan söpöliinikoirulin!

Ja sit sain kerättyä satoakin, mun kesäkurpitsat oli jo aivan valtavia. Muutama on vielä kasvamassa.

Josko tässä olis melkein kaikki mitä on tapahtunu. Seuraavaan kertaan siis:>

1 kommentti:

Hei mitä mietit? Jätä kommentti:>