Elämän ylin onni on varmuus siitä, että sinua rakastetaan sinun itsesi takia - tai tarkemmin sanottuna, itsestäsi huolimatta. Victor Hugo

keskiviikko 27. heinäkuuta 2011

Annala

Oltiin Annalassa, (ei tän toisenosapuolen siskon kotona, vaan Helsingissä Annalassa) viikonloppuna. Siellä kauniissa maisemissa järjestettiin serkuntytön rippijuhlat.

Ensin seikkailtiin, että löydettiin kirkko, vaikkasiis oltiin katottu hyvin tarkat ajo-ohjeet.

Se Paavalinkirkko oli kyllä ihan hieno. Siis siellä oli kauniit kattokruunut, kuten yllä näkee. Ja sitten väritys. Katossa oli ihanat siniset holvikaaret. Ja sitten urkupillien näköiset seinäkoristeet, joissa oli syvänteissä valoheijasteet.
Uusilla ajo-ohjeilla saavuttiin juhlapaikalle. Ihana rakennus, kauniita oli varsinkin siinä ympärillä olevat viljelypalstat! (Viherpeukalo-aina viherpeukalo) Tässä alla on kuvia valkosipulista, munakoisosta, jostain mehikasvista ja sitten jännästä pulloharjasta! Tietääkö kukaan mikä tämä viimeinen kukka on?
Sisustus oli ihana, siellä oli vanhoja senkkejä ja pöytiä. Salmiakkikuvio jatkui kaikkialla ikkunoissa ja kaappien ovissa.
Kaikenkaikkiaan varsin onnistuneet juhlat ja päiväkin oli ihana säänsä puolesta. Oli myös mukava nähdä pitkästä aikaa serkkuja. Luvattiin tulla myös mun ja ton toisen osapuolen häihin. :D (todettiin kyllä, että ei kyllä vielä hetkeen ole niitä tulossa mutta)


 Ja sitten sain kritiikkiä tuolta toisletaosapuolelta, että mun oikeinkirjotus on huonontunut. Pahoittelen kaikille lukijoille tätä seikkaa, oon vaan niin väsyneenä aina kirjotellu, etten oo oikolukenu tekstejä toiseen kertaan. Yritän taas kommentin ansiosta tsempata tätäkin puolta!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Hei mitä mietit? Jätä kommentti:>