Elämän ylin onni on varmuus siitä, että sinua rakastetaan sinun itsesi takia - tai tarkemmin sanottuna, itsestäsi huolimatta. Victor Hugo

keskiviikko 13. heinäkuuta 2011

Ruissaloa


Heihoi!
Oon väsänny tätä yhtä postausta nyt kolme päivää. En vaan oo ehtiny ja jaksanu tehä  loppuun saakka aiemmin. En kyllä ymmärrämiten saan kolmen päivän kuvat mahtumaan yhteen postauksen?
Mutta alotetaan vaiks niin päästään eteenpäin. Siis olin jo aiemmin hehkuttanu ittekseni ja toisellekkin osapuolelle, että Paramore olis ruississa, mutta en mä olis itteeni sisään maksanu.. Ja sit sopivasti tuli duunijuttu sinne. Niin pääsin kuuntelemaan tuota musiikkia ja paljon muutakin hyvää musaa :>>


Perjantainahan kaikki varsinaisesti alkoi, mutta torstaina oltiin jo pystyttämässä telttaa alueelle. Yövyttiin keskustassa eka yö kun saatiin halvalla. Siis ja siellä oli oikeen saunaosasto ja uima-allas ylimmässä kerroksessa. Ei siinä muuta kun kuivattelemaan kattoterassille! Siis jos ootte turussa suosittelen yöpymään tossa sokoshotelli börssissä. Käytiin myös muutamilla veikan kanssa panimoravintolassa. Josta sain aivan mahtavaa mustaherukkasiideriä:>

Tossa vasemmalla on kuvaa sieltä hotellilta. Tykkäsin suuresti tosta lampusta ja suihkuseinäkin oli aikas jees.

Perjantaina oltiin fresseinä alueella julmetussa helteessä ;D Onnekseni bikinit oli mukana niin ei tarvinu pakertaa paksussa vaatetuksessa. Olin siinä rantalavan vieressä töissä joten kaikki siellä esiintyneet tuli hyvin kuunneltua.
Ekana perjantaina pääsin fanittelemaan sitä Paramorea. Tää olikin siis se kohokohta ja olin innoissani. Ei voi muuta sanoa kun: crushcrushcruch! Yks fanittaja pääsi lavalle laulamaan. Ja siis ideana oli että kolmosella ainakin kolmasosa katsojista juoksee mereen.
 Lopuks lensi hiukan paperisilppua..

 Kävin tsekkaa Hurtsiakin hetkisen. Se tais saada muuten jonkun kultalevyn yms tuolla lavalla. Mutta siis tykkään hurtsista, mutta en osaa kun ihan muutaman biisin niin hipsin sitten takasin töihin.

Illan päättikin sitten The Prodigy niittylavalla käytiinkin sit vähän fiilailemassa sitä. Porukka olikin aikalailla hyvällä jytäystuulella. Hitsin hienoa valojen käyttöä kyllä porukalla olikin.


 Lauantaipäivänä veikka kävi ottamassa kuvia jukkapojasta ja mä sitten smg.stä. En vaan oo enää diggaillu niitten uusimmasta musiikista ja tietty sen ajan kun mä kävin kääntymässä soitettiin vaan uutta matskua. No fiilistellään sitten kotosalla cd.tä :DApulantaa kävin jamaamassa koko keikan ja napsin kuviakin ihan kiitettävästä. Melkeempä samalla tahdilla kun paramoreakin kattoessa :DMutta illan ehkä kruunas PMMP.n hienoimmsita hienoin esiintyminen. Vähän eritasosta esiintyä isolla lavalla kun esim riksurockissa.


Söndagina oli vähän väsynyt fiilinki. Varsinkin tolla veikalla. Olin sitte yksin työpisteellä aluks niin ei tullu napsittua kuviakaan kamalasti ja jotenkin muutenkaan ei iskeny ihan kunnolla vikan illan esiintyjät joten. Paitsi hei KaijaKoo! ja otin mä Palefacesta ja Robynistäkin muutaman kuvan kun nekin esiinty rantalavalla.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Hei mitä mietit? Jätä kommentti:>