Elämän ylin onni on varmuus siitä, että sinua rakastetaan sinun itsesi takia - tai tarkemmin sanottuna, itsestäsi huolimatta. Victor Hugo

sunnuntai 3. heinäkuuta 2011

Riihimäki Rock ja Suur-Hollola

Ja niin sekin vknloppu on taas melkein pulkassa.
Perjantaina ja lauantaina työpäivä oli Riihimäki Rockissa. Ei ollu kyllä kiireellistä niin saatiin nauttia (ja manaillakin) musiikkia. Tässä alla perjantaipäivän esiintyjistä Cheek.kiä, Maija Vilkkumaata, Michael Monroeta ja Scootteria! Päivän parhaasta fiiliksestä vastaskin Scootteri. (Ja vilkkumaa biisiosaamisen saralla)

Monroe päätti sitten kiipeillä lavan rakenteissa! Ja siis maija vilkkumaa sano välispiikissään, että varmaan se hyppää ihmisten sekaan. Sitä ei tehny mutta olihan toikin siisti veto.

Muuten tosta Maija Vilkkumaasta. Oon nähny sen kerran livenä ja muutaman kerran kattonu telkusta. Mutta siis siistiä kuulla sekin liveä. Oon fanittanu sitä sillon joskus. Meikit, ketjut ja vyöt albumi oli kovaa kamaa. Onnekseni näitä biisejä kuulin nytkin muutaman ja sain hoilailla mukana, sanathan ovat syöpyneet mieleeni fanituksen ajoilta.

Ja sitten se illan siistein juttu, eli Scootter. Siis en voi sanoa että olisin millään tasolla sen musiikin fani. Mutta se osas kyllä ottaa yleisönsä monella tasolla. Lavatyöskentely, valot ja kaikki. Niillä oli myös siistit tanssityttöset.
Ja siis fiilistelyjä lisää vielä alla.


Lauantaina helle vaan jatkui. Mä join varmaan 5 litraa vettä. Mutta onneks oli ihan hyviä esiintyjiäkin valitunut päivälle. Alla kuvaa Forkista, Kotiteollisuudesta ja PMMP.stä. Suosikiksihan nousi heti aluksi PMMP. Eikä kyllä suotta! Tytöt (tai naisethan ne on) veti todella hyvin ja energisesti!Nosiis kuten näistä PMMP kuvistakin näkee, meno oli villiä. Ja siis oli mukavaa danssata porukan mukana. Mira veti alussa mukavaa jumppaa ja Paula fiilisteli musiikin tahtiin. Sunnuntaina lähettiin Suur-Hollolan ravitapahtumaan. Hei voitin 2,60e! Mutta likkakaveri veti ekasta lähdöstä 35,50e! Me oltiin ihan fiiliksissä jo voitosta ja sitten kun nähtiin voittosumma niin vielä enemmän :D Käytinn takastulomatkalla uimassa Hollolassa (Vähä-Tiilijärvenkujalla), virkisti muuten mukavasti.
Alla kuvaa muutamista hopusista! Niin ja kun ajeltiin niin sato aivan jumalattomasti, ja rakeitakin.Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Hei mitä mietit? Jätä kommentti:>