Elämän ylin onni on varmuus siitä, että sinua rakastetaan sinun itsesi takia - tai tarkemmin sanottuna, itsestäsi huolimatta. Victor Hugo

maanantai 4. heinäkuuta 2011

Manchester

Hei ehittekö lukee jo eilisen postauksen? No toivottavasti jaksatte ainakin lukee heti perään uutta. Jatkasin matkakertomusta :D Mutta lupaan että tää on tosi lyhkänen, kirjotan vaan ihan vähäsen.

Me siis suunnattiin Bath.ista Manchesteriin. Vaihteeks siis istuskeltiin rautatieasemalla.
Ettei matkasta olis tullu liian pitkä niin päätettiin pysähtyä matkan varrella. Käytiin siinä sitten Bristolissa.

Siellä oli paljon ihmisiä liikkellä oli ruokamessut. Oli mukava olla sellasessa tungoksessa. Kun kertaakaan ei oltu vielä nähty kunnon ihmismassoja. No tietty perus turisteja pörräämässä kaikissa nähtävyyksissä meijän kanssa. Mutta tuolla oli paikallisiakin tosipaljon.
Jooh meillä oli mukavaa ja kaikkee. Kierreltiin ja kaareltiin ja syötiin tietty. Siis se on niin naurettavaa kun enkuissa porukka ei vaan jaa flyereita vaan siis seisoo kylttien kanssa. Täälläkin tietty oli niitä paljo, yks oli pukeutunu kalapukuun.. Ei naurattanu yhtään kun näki sen tyypin.

Vaikka pysähdyttiinkin, niin oltiin ihan hyvissäajoin jo Manchesterissa. Vietiin kamat eka hostellille ja sit lähettiin kierelemään. Tässä nyt muutamia hienoja rakennuksia ja sit iltamaisemaa. Mutta yleisilmeeltä sottasta. Siis verrattuna mihin vaan missä  oltiin käyty. Nauroin matkakaverilleni, että ei ihme että täällä on jalkapallohuligaaneja. Siellä oli nimittäin pitkin katuja kaikenmaailman moskaa.

Ja siis noi yökuvathan on perjaatteessa pilallemenneitä, koska ne on valottunu väärin (liian keltasia), mutta musta silti ne on aika veikeitä. Ja tykkään, että ne on ottanu vähän noista katuvaloista kuvioo ja heijastusta.Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Hei mitä mietit? Jätä kommentti:>