Elämän ylin onni on varmuus siitä, että sinua rakastetaan sinun itsesi takia - tai tarkemmin sanottuna, itsestäsi huolimatta. Victor Hugo

lauantai 23. heinäkuuta 2011

Pärnun hiekkarannat

Sitähän sanotaan Eestin kesä(pää)kaupungiksi. Ja sitähän se onkin. Alkuun pitää sanoa että se hiekkaranta on oikeesti aivan ihana. Ei perjaatteessa uimiseen (koska sun pitää kahlata puolituntia että oot tarpeeks syvällä) mutta selaseen hengailuun ja oleiluun. Ja jos olis pieniä lapsia se olis aivan ihanteellinen. Siellä on myös nousu/laskuveden aiheuttamia lammikoita joissa voi pienemmät uiskennella.



 Mutta kaupunki ei oo pelkkää hiekkarantaa. Siellä on aivan upea arkkitehtuuri. Osa taloista on kyllä huonossa kunnossa, niitä olis pitäny alkaa kunnostaa jo. Mutta osa on aivan viimosenpäälle remontoituja. Onhan siellä tietty aivan uusiakin pytinkejä, itte vaan tykkäilen enemmän noista vanhoista harjakattosista omakotitaloista.





Mutta on siellä näitä mielenkiintosia kerrostalojakin. Tämä tosin aivan pärnun ulkopuolelta.

Sitten Pärnussa on tällähetkellä todella paljon myytäviä taloja, asuntoja ja tontteja. Vähänkö olis siistiä omistaa tuolta joku täydellinen kesäasunto! Siis koska tuolla on sellanen kesäfiiliskin, minkä ansioista siellä on mukava olla. Ja eestin kielikin on ymmärrettävää ja sielläkin ymmärretään suomea niin olis helppo asua siellä. En oo ees vielä puhunu toiselle osapuolelle, että mitä oon "suunnitellu" ;D
Kattokaa esim tätäkin taloa, aivan ihania yksityiskohtia!  (ja siis kaikenkuntosia taloja oli myynnissä) 


Itse siis asuttiin siskon kerrostalo-asunnossa. On onni että lähipiiristä löytyy tuollainen mahollisuus.

Mutta tuolla tosiaan saa nauttia yksityiskohdista. Kuten allaolevista kuvista näkee.







Käytiin takastulomatkalla Tallinnan liepeillä torilla ostin muutamia kukkasia ja paljon marjoja. Tässä myös muutama kuva sieltä.






Ja kun ajelin Pärnuunpäin yötämyöten oli ihanan näkönen taivas!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Hei mitä mietit? Jätä kommentti:>