Elämän ylin onni on varmuus siitä, että sinua rakastetaan sinun itsesi takia - tai tarkemmin sanottuna, itsestäsi huolimatta. Victor Hugo

torstai 17. toukokuuta 2012

Punaisia ihmeitä

Kieloja!

Pihatyöt on sitten ihania (kuulostaa ironiselta, mutta tässäkohtaa sitä ei nyt ole kyse). Eilen istuttelin nurmikonsiemeniä ja sitten intoonnuin rikkaruohojen nypintään ja muuhun hyvin mielenkiintoiseen toimeen. Lopuksi päätin ikuistaa kukkaloistoa, jonka eteen syksyllä teinkin töitä. Tulppaanit siis kukoistavat mukavasti eturinteessä, ja muutama on uskaltautunut takapihan kukkapenkistäkin nousemaan. Erityisen ylpeä olen punaisistatulppaaneistani, jotka nousevat punaisenaidan viereen, joka ikinen on noussut ja näyttää aivan mahtavalta (jo nyt vaikkeivat ole edes auenneet!). Nauttikaa kuvien välityksellä hyvästä fiiliksestäni. Ainiin ja pihassa on bongattu kirjosieppopariskunta!
yksinäinen keltainen tulppaani
 
 

Tänään on synkkä ilma, (joka aiheuttaa masennusta) pihahommiin olisi päästävä ja heti, sade-ennuste ei vaan lupaa hyvää. Onneksi vuorossa taitaa sentäs olla puutarhamyymälässä vaeltelua. Vaikka sadepäivä sopii kyllä sisätilojen siivoamiseen, (johon on myös tarvetta) innostusta siihen ei oikein löydy. Ehkä tässä on otettava itseä vain niskasta kiinni ja ruvettava hommiin!
Illalla nämäkin kaunokaiset sulkevat terälehdet ja menevät nukkumaan


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Hei mitä mietit? Jätä kommentti:>