Elämän ylin onni on varmuus siitä, että sinua rakastetaan sinun itsesi takia - tai tarkemmin sanottuna, itsestäsi huolimatta. Victor Hugo

sunnuntai 15. heinäkuuta 2012

vodkabattery

Kavein ottama kuva
Johan aika kuluu nopeaan. Työt on verottanut energiaa, mutta ollan sitä ehditty tehdä pieni reissu suomenlahden toiselle puolelle. Lähdettiin kaverin kanssa ajelemaan kohti Pärnua. (Pysähdyttiin meno ja tulomatkalla ystäväperheemme luona Tallinnan liepeillä)
Majoituksenahan oli siskon asunto. Joka on varsin mainiolla paikalla. Sää ei meitä nyt suosinut, käytiin me rannalla fiilistelemässä yhtenä iltana ja sitten iltayöuinnilla, pilvisellä säällä.
No se olikin rentoutuslomaa, ei olis haitannu vaikka rakeita olis satanu niskaan. Fillaroitiin, kierreltiin ja fiilisteltiin.
Ei meistä kyllä mitään alkkiksia ole tulossa ostettiin kaupasta 2e hintasta viinä (ja vielä hyvää sellaista) ja saatiin viikon aikana yksi pullo juotua :D + tölkki jotain alehintasta, mutta huonoa lonkero/sidukaa (tai jotain sellasta :D)

Kaverin ottama kuva - meijän tuleva talo!

Aaro:>
 

Sitten pääsinkin viimeviikonloppuna nauttimaan häätunnelmasta. Ja ihanaa olikin. Mukavia ihmisiä, sai hymyillä ja vähän kiireilläkkin.
Ainiin ja hei osaan nyt sitten tehdä kunnollisen mustikkashotin (ja valkovenäläisen, evoluution ja kelkan!) kiitos mainion opettajan :>
Katsotaan myöhemmin josko olisin eksynyt uusien upeiden kenkieni kanssa johonkin kuvaan :>

Nojoo sitten vähän (huom tuo vähän) miettinyt mitä sitä nyt elämällään tekisi. Totesin jo edellisessä työssä, että tuun toimeen monien ihmisten kanssa (myös hyvin humalaistenkin), jaksan ahertaa ja olla reipas (teen aina kuin omaani) joten voisin sopia oikeesti johonkin palveluammattiin. Kaupan kassalle en suostu, jonhonkin muuhun myyntityöhön kyllä, sitten mietin ravintolapuolta?
Juuri selailin mollia ja koulutuksen puute karsii aika paljon paikkoja, mihin voisi hakea. Ja alkaa ehkä vähän nakertaa tämä opiskelemattomuus. No itteppä en sillon keväällä saanu haettua minnekkään..


Kesäkuun lopussa olin työntouhussa Helsingissä. Designpääkaupunkivuoden keinutuolien kokoontumisajo-tapahtumassa. Viereisessä kuvassa keikkuu allekirjoittanut omatekemänsä (!!) maton päällä. Aika hurjaa sekin eiks je!

Nyt kuulkaas suuntaan Helsinkiin ystäväni luokse, ja lähdetään vähän lintseilemään! Mukavaa päivää kaikille! Ja toivotaan ettei tuu rakeita niskaan :>

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Hei mitä mietit? Jätä kommentti:>