Elämän ylin onni on varmuus siitä, että sinua rakastetaan sinun itsesi takia - tai tarkemmin sanottuna, itsestäsi huolimatta. Victor Hugo

sunnuntai 22. heinäkuuta 2012

myllerrys

VAPAATA!
perjantaina oli virallisesti viimeinen työpäivä. Samalla se myös tarkoittaa, että nyt pitäis myös löytyä jotain jatkoa.
Mutta eipä tässä paljon ehdi murehtia, tänään lähdetään kohti Pärnua. Tässä selailen samalla kalenteriani eteenpäin ja joka viikolle on jokin (ellei jo koko viikko ole täynnä) merkintä. Illalla eräs ihana ystäväni kyseli mahdollista näkemisajankohtaa, vasta kolmas osui ja upposi, pistin heti kalenteriin merkinnän, että nään maailman parhaat koiraystäväni!


Kämppäkin on kun pomminm jäljiltä, ensviikolla on rompetori Hämeenlinnassa moottoriradalla. Ja sinne nyt on tongittu kaappeja tyhjäksi. Toinen osapuoli nauro mulle, kun näki lapun jossa luki "loput barbin huonekalut 5 mk" - ja totes, taitaa olla vähän vanhaa tavaraa.
En edes tiennyt että mitä kaikkea mulla oikeesti on! Pelottavaa, kun näin isoon taloon saa kaikkea piilotettua. No justiinsa raahasin kotiin (ilmaisen!) nojatuolin. Katse kiinnittyi puisiin käsinojiin (ei siihen nahkapenkkiin..) ja ajattelin että tuostapa tehdään kaunotar. Kaikesta voi haaveilla, nyt se nököttää eteisessä. Ainiin ja löytyi kirpparilta uudet kattolamputkin. Ajateltiin niitä vähän eteiseen, mutta taitavat olla hiukan liian pienet (mutta silti totisesti paljon paremmat kuin nykyiset rumilukset!).
Odotan oikeesti innolla sitä hetkeä, kun täältä muutetaan pois. Tarvii varmaan oikeesti järjestää pihakirppis tai asunnontyhjennysmyynti :``DD

Kuvia en nyt jaksa alkaa lataamaan, sain nimittäin töissä suonenvedon (kylllä.) kun istuin koko päivän koneella, muokkaamassa kuvia. Ainiin mutta! - aina on aikaa jäätelöannokselle!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Hei mitä mietit? Jätä kommentti:>