Elämän ylin onni on varmuus siitä, että sinua rakastetaan sinun itsesi takia - tai tarkemmin sanottuna, itsestäsi huolimatta. Victor Hugo

sunnuntai 5. elokuuta 2012

Aamu-uinnit

pirn kook - jaminami!
Pärnun päivät aivan liian nopeasti. Pärnussa syötiin hyvin ja nautittiin olosta. Sinne kaipaa taas takaisin!
hurjahärveli

joku yritti piilottaa voisilmää
nümmen turg ja paprikat ja kaikki ihanuus.

sumua

Pärnussa skipattiin uimareissut mutta paikkasin tätä kamaluutta aamu-uinneilla ja päiväpulahtelulla mökillä. Siellä myös pääsi tekemään pihahommia, jotka on omalla pihalla jäänyt vähäiseksi (poissaollessa oli omalla pihalla käynyt joku ahkera nurmikonleikkaaja). Nyt olis muutama istutushomma luvassa, joten omaakin pihaa pääsee kuopsuttelemaan.
 

mustikka

huti.


Sunnuntaina olin reippaana Rompetorilla, sääennustus ei suosinut, mutta aurinko hellikin myyjiä (hiukan liikaakin kun kärvähdin vähän). Eipä kummemmin myyntimenestystä ollut, sain hukattua muutamia roinia ja lehtiä. Nyt yritän kaupata loppuja nettikirpparilla. Ainiin ja vaatteita olis ihan pirusti, mutta ketään ei näytä kiinnostavan.
Oma kirppispöytä tuli varattua riihimäen uudelta kirpparilta. On siellä käyty pönkimässä, mutta toiovttavasti osojakin tulee! Haluisin päästä roinasta eroon.

Aus tiimi kuva täältä

Niinjoo ja oon koukussa yleisurheiluun. Mökillä tuli sitä tuijotettua ja mitä sitten kotona teinkään avasin tv ja harmittelin kun urheilu ei ollut vielä (tunnin jouduin odottelmaan..) alkanut! Mutta kai sitä voi seuraavien kuvien myötä todeta miksei sitä kattoisi?
Nyt kattelen voimistelua, netistä näistä pöksyäijistä ei googlesta hyvää kuvamateriaalia löytynyt, suosittelen siis kääntämään katseet teeveen suuntaan. :)
Britti, joka meni missaamaan mitallit kuva täältä
kuva täältä

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Hei mitä mietit? Jätä kommentti:>