Elämän ylin onni on varmuus siitä, että sinua rakastetaan sinun itsesi takia - tai tarkemmin sanottuna, itsestäsi huolimatta. Victor Hugo

maanantai 20. elokuuta 2012

Loma


Viikonloppuna päästiin rentoutumaan mökille. Stressipinkeänä olin vetänyt torstain ja sen perjantain oikeastaan siihen saakka kunnes saavuttiin toisenosapuolen kotipihaan. Eihän nyt muuta voi tehdä kun hymyillä niitten koirulien edessä. Näin Raisaa pitkästä aikaa, ja se onkin jo aivan murkkuikäinen (käyttäytyykin kuin murkku..;>), viimeksi se oli vielä ihan vauvveliini. No aika kuluu kun iltamissa, kun on niin paljon hommia.


Mökillä vähän stressinpoikanen näytti päätään välillä, mutta kai siitäkin selvittiin, ainakin sillä, että naukuttiin makoisat (kahden tunnin) päikkärit! En ollut edes kuullut kun murkku oli käynyt mutustamassa karkkipussissa, mahtoi olla maukkaita ne salmiakki karkit! :>

Kävin äkkiä kääntymässä myös muutamalla kirpparilla, se hyvännäköinen (ikkunasta kurkittuna) oli mennyt jo kiinni, mutta jäipä jotain odotettavaa seuraavaankin kertaan! Kiirettä näyttää vaan olevan ihan hurjasti tässä kuussa, jos vaikka syksyuinneille lähdettäisiin vielä toisenosapuolen kanssa.
 
 


Samaan viikonloppuun saatiin vielä mahdutettua, minullekkin perinteeksi muodotunut, kyläily mallinkaisenjärven rannalla. Viimekesänä jo pihassa nökötti uusi rantamökki, nyt sitten päästiin kunnolla testailemaan sitä, olihan siitä tullut jo rantaravintola vatsantäyte. Ja vatsantäytettä saatiinkin. Muut saivat kesähampurilaisia, ja minulle tarjoiltiin kasvisvaihtoehtona kesäkurpitsa täytteistä hampurilaista. Voi että oli hyvää!
 

appelsiinilomonaadia!

pitkä rivi tyytyväisiä syöjiä
 

valojen loistetta
 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Hei mitä mietit? Jätä kommentti:>