Elämän ylin onni on varmuus siitä, että sinua rakastetaan sinun itsesi takia - tai tarkemmin sanottuna, itsestäsi huolimatta. Victor Hugo

sunnuntai 2. syyskuuta 2012

Syksynsateet

Taas on ollut kiirettä, josko tää alkais helpottaa kun mennään kohti ankeaa syksyä, eikä ole muuta tekemistä kuin istua koneella ja löpistä blogijuttuja.

Meillä on ollut vieraita Tansanian Msingistä. Muutama päivä on vierähtänyt kuin siivillä, kun olen kuskannut ja jututtanut heitä koko päivän. (Tietysti edellinen päivä on mennyt järjestelyissä ja suunnitelmissa ja seuraavan päivänä on sitten yritetty palautua.) Mutta ei voi sanoa muutua, kuin mukavaa on ollut. Vieraamme ovat ihania, eilen nauretiin kippurassa asioille, oikein vapautunut tunnelma siis. Heidänkin lähtöpäivänsä alkaa lähestyä, mutta sitä ei vielä murehdita, monta mukvaa päivää vielä edessä.Kaiken väliajan olen sitten käyttänyt tehokkaasti. Vierailin Helsingissä ihanan ystäväni luona, ja treffasin samalla sukulaispoitsua. Varsin mahtava päivä oli sekin ja mikä mukavinta sontikkaa ei tarvittu kertaakan päivän aikana. Illalla sitten tulikin vettä koko päivän edestä ja moottoritiellä jouduin matelmaan kuin mikäkin etana. Kaupanpäälle siitä tihrustamisesta sain tietenkin kovimmanpäänsäryn mitä olen ikinä kokenut.

mau!

lahjoja omasta pihasta

Juhlittiin myös ystäviemme 100-v juhlia varsin ihastuttavassa säässä. Sää tuli kuin tilauksesta. Aurinko paistoi ja terassilla oli ihana istuskella.

Lahjoja ei saanut tuoda, mutta ajattelimme äitini kanssa, että kyllä viisikymppisille elämän eliksiiriä saa tehdä. Oman pihan mehuja ja hilloja sekä kauniita kukkasia.
Ja viimeisenä, muttei vähäisimpänä viime viikonloppuna muutettiin toisenosapuolen pikkusiksoa Turkkuseen. Samalla mun Kuopio-sohvani pääsi uuteen kotiin (<3). Kuvaaminen hieman jäi kun kädet oli tiskialtaassa saippuavaahdossa.

Ainiin ja sinäkin päivänä tais sataa.. itse sain kuitenkin kunnian istua pelkäänjän paikalla, näin saatiin mahdollinen päänsärky karistettua.


Seuraavaksi suuntaamme toisenosapuolen isosiskon juhliin. Lahjoina toivottavasti jotain mieluissaa :) (itsellä selkä jumissa yhden lahjan takia ;D) Kuvia tästä juhlasta ensiviikolla. Lahjapaljastuksiakaan en uskalla tehdä, voi olla, ettei enää olisikaan mitään yllätyksiä.

1 kommentti:

  1. Lahjasta tykättiin kovin, iso KIITOS ;) Saas nähä, koska keritään istutuspuuhiin <: Oli ihana, että olitte juhlimassa. Tällaiset näkemisvälitkin passaavat hyvin! :>

    VastaaPoista

Hei mitä mietit? Jätä kommentti:>