Elämän ylin onni on varmuus siitä, että sinua rakastetaan sinun itsesi takia - tai tarkemmin sanottuna, itsestäsi huolimatta. Victor Hugo

lauantai 8. syyskuuta 2012

..

kuvasta päätellen heistä pidetään hyvää huolta ;)
Eilen sain vanhemmat matkaan, Kiinanmaalle.  Olin laittanut hotellille viestiä heidän viettävän hääpäiväänsä (perjaatteessa totta, koska juhlien aikaan he eivät voisi lähteä matkaan ja tämä oli ikäänkuin ennakkojuhlimista varten) matkan muodossa. Ystävällinen Leila ja David (eli luultavammin li, liu tai wu, nää on ihania nää kiinalaisten eurooppanimet) lupasivat huolehtia vanhemmistani hyvin. Chongqing nääs ei ole meille kenellekkään tuttu ja intternetin ihmeellisestä maailmasta kaikkea tietoa ei saanut kaivettua.

Illalla hyvästelimme myös Msingiläiset ystävämme. Marcoa näämme vielä hetken, hän lähtee vasta muutaman viikon kuluttua takaisin. Varsin mukava päättäjäis ilta kyllä oli, tai jokainen heidän kanssaan viettämä hetki on ollut mahtavaa. Juttu on luistanut ja nauru on ollut herkässä. Minua taas kehotettiin tulemaan vierailulle, varmasti seuraavaa matkaa suunniteltaessa olen tarkkana sopiiko ajankohta minulle. Toista osapuolta myös yritettiin vakuuttaa matkailuun, saa nähdä miten käy kun ilmoitan että nyt lähdetaan! :)

Oma matkakuume on noussut korkealle. Pieni matkailu jonnekkin ei tekisi pahaa. No ehkä sitten jouluna.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Hei mitä mietit? Jätä kommentti:>