Elämän ylin onni on varmuus siitä, että sinua rakastetaan sinun itsesi takia - tai tarkemmin sanottuna, itsestäsi huolimatta. Victor Hugo

sunnuntai 7. lokakuuta 2012

Uudet tuulet

Täällä puhaltaa uudet tuulet.
Aloitinhan taas opiskelut - nyt, ravintola- ja catering-alaa aikuisopiskelijana. Muutama viikko on takana ja olen tyytyväinen valintaani. Meillä on ihan huippuryhmä, on siis mukavaa opiskella yhdessä - nyt jo osataan nauraa toistemme kanssa.
Plussaa on tietty myös se juttu, että koulumatka on (kävellen) vain 3-5 min!

Tehtiin perjantaina karjalanpiirakoita, olin tyytyväinen omaan rypytykseen. Pienistä ne ilot syntyvät, ja muutenkin vatsat on kyllä saatu joka päivä hyvästä ruuasta täyteen, päivän kokkauksen päätteeksi kun kaikki istutaan alas ja maistellaan luomuksia. Joukossa on kyllä todella taitavia ja luovia kokkeja. Itse olin viikolla myös kolme päivää tarjoilemassa harjoitusravintolassa. Jotenkin vaan tuntuu niin omalle tuo asiakaspalvelutyö.

Vähän ikäviäkin uutisia. Mun perus hoitokoirat on vähentynyt yhteen kappaleeseen kahden sijasta. Toinen niistä pääsi nukkumaan alkuviikosta. Saagapienipesusieni, sai taakakseen liian paljon sairautta.

Tänään kävin katsastamassa Tervakoskella Rouva Presidentti filmatisoinnin. Hauskoja ja tarkkaavaisia yksityiskohtia, paikoitellen ääni ja kuuluvuus oli heikkoa. Mutta nautin katselusta. Kannattaa kyllä kurkata (trailerin näkee tuossa alla:>) jos ei ole vielä kyseistä pätkää nähnyt :)
Kuva lainattu täältäEi kommentteja:

Lähetä kommentti

Hei mitä mietit? Jätä kommentti:>