Elämän ylin onni on varmuus siitä, että sinua rakastetaan sinun itsesi takia - tai tarkemmin sanottuna, itsestäsi huolimatta. Victor Hugo

torstai 13. joulukuuta 2012

Suomi tutuksi

Aamulla radiossa pohdittiin että kuntien rikostilastojen ja lääkärityytyväisyyden lisäksi pitäisi mitata sitä kuinka monella paikkakunnalla kukin on käynyt. Tästä innostuneena aloin miettiä missä kaikkialla olenkaan käynyt (muistini kanssa taistellessa totesin että mennäänpä helpoimman kautta, joten suurimmat kaupungit ja jotkin muut kohteet helposti palloutuivat kartalle). Joten tuo punainen raita oikeastaan osoittaa sen kuinka etelässä tämä tyttö on ainoastaan käynyt. Raja kulkee Vaasan ja Jyväskylän kautta Vartiukseen.

Oikeastaan en koskaan ole matkustanut lomilla suomessa. Pienenä käytiin Laihialla tapaamassa Laihianmummia. Ja ollaan taidettu käydä myös ähtärin eläinpuistossa joskus aikoinaan. Muuten kaikki lomamatkat ovat kyllä suuntautuneet ulkomaille.

Ensi kesälle suunniteltun lapinmatkaankin suhtaudun skeptisesti (pistin palluran tonne suomineidon pään kohdille, sinne siis olis suunta mennä), päämäärähän on päästä sinne norjaan!

Innostus ei taitanut nytkään oikein syttyä tähän kotimaanmatkailuun. Olen enemmän seuraavan kappaleen tyyppiä!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Hei mitä mietit? Jätä kommentti:>