Elämän ylin onni on varmuus siitä, että sinua rakastetaan sinun itsesi takia - tai tarkemmin sanottuna, itsestäsi huolimatta. Victor Hugo

lauantai 17. marraskuuta 2012

Pirtsakkaa

Suurin osa blogeista joita luen viettää hiljaiseloa, näin ajauduin tutkiskelemaan uutuksia. muutama hyvinkin mielenkiintoinen kirjoittelija löytyikin.

Oman bloginikin lukijat näyttävät viettävän hiljaiseloa. Taitaa olla niin että kirjoitukseni eivät kiinnosta ketään ;D (toisaalta oon kyllä niin no-life että mitäpä mielenkiintosta kirjotettavaakaan olisi? Ja tämähän johtaa siihen, ettei kenellekkään ole mielenkiintoista luettavaa)
No yks mielenkiintonen juttu (kai) olis. Olin tuolla vironmaalla kaverini kanssa. Käytiin kirpputoreilla, herkuteltiin, katotiin kummallisia ohjelmia ja nautittiin vapaasta. Sää oli mukavan kirpsakka. Sydän tais taas jäädä sinne lomailemaan. Voi kun kropankin olis sinne voinut jättää.

meijän miehet toi laulaja ja soittaja sen takana, mulla kävi vähän huonompi tuuri miesvalinnassa..


Työkouluhommista sen verran että mukavaa on. Koko viikko on kiiruhdettu tarjoilijana. Melkein jokapäivälle on osunu tilauksen järjestelyä. Perjantaina palveltiin mallikkaasti n.30 hlö. Alkusalaatin, alkukeiton, pääruuan, jälkiruuan ja kahvin merkeissä. Tuntui todella mukavalta kun minua ja aisapariani kehuttiin omatoimisiksi ja työssämme ei ollut moittimista. Tähänhän tässä pyritään, aivan maksimaaliseen parhauteen omassa suoriutumisessa. Miksi tehdä asioita puolivillaisesti, kun voi suorittaa ne hyvin. Ja ainahan nämä asiat edestään löytää, (varsinkin jos asioitaan ei hoida hyvin) joten miksi ei luoda hyvää kuvaa itsestään joka voi tiukan paikan tullen kääntää tilanteen eduksesi.

Nojoo edukseen ei kokoajan jaksa olla, ne hetket jäävät siis kotiin, nytkin rötkötän sohvalla ja katson top chef.ä. Mutta ainakin alan ohjelmaa sentäs. Ainiin ja tutustutaanhan tässä samalla alan juomavalikoimaan limestrawberry, enemmän houkuttais kyllä alakerran kylmässä odottavat cranberryt!

2 kommenttia:

  1. Mitä hiljaiseloa, vastahan päivitin Elvin blogia ;) Iso kiitos kortista, ihana piristys karmeeseen päivään, kun tulin kotiin ja ovella oli vastassa onnellinen Ee ja kortti maailmalta <3

    VastaaPoista
  2. Sä ootkin ihana poikkeus! Hyvä että piristin!;)

    VastaaPoista

Hei mitä mietit? Jätä kommentti:>