Elämän ylin onni on varmuus siitä, että sinua rakastetaan sinun itsesi takia - tai tarkemmin sanottuna, itsestäsi huolimatta. Victor Hugo

keskiviikko 6. helmikuuta 2013

Nappisilmä

nappisilmä<3
Olen vain lykännyt ja lykännyt blogiin kirjoittamista. Aina on tuntunut, että ei ole mitään sanottavaa, vaikka todellisuudessa ihan liikaakin on tapahtunut.

-aloitin työharjoittelun
-yövyin toisen osapuolen mummon luona
-nautin työharjoittelusta
-erosin
-vietin oudointa joulua ikinä
-ostin auton
-visiteerasin monta kertaa viikossa entiseni mummolla
-sain täydet pisteet harjoittelusta
-palasin koulunpenkille mukavien kavereiden seuraan
-sain parhaan elvin kylään
-aloitin kuntosalirääkin

Surkeudessani siis olen myös joutunut ryhdistäytymään. Hankin itselleni ihanan pienen punaisen volgswagen golfin. Sillä kelpaa ajella. Niin ja oonhan saanu tuntea ylpeyttäkin, sain siis parhaan mahdollisen arvosanan harjoittelustani ja siis keikkatyötarjouksen. Ensimmäinen keikkakin jo on takana! Niin ja tavannu aivan mahtavia kavereita ja pisteenä iin päälle tähän onneen on toi Elviira<3 maailman ihanin koiruli. Kun kirjottelin ekaa versiota tästä niin se köllii mun sylissä. Oikeestaan koko yhteisolo menny kainalokaveroidessa (tietty ollaan lenkkeiltykkin kovasti). Lämmittää sydäntä ja mieltä.


Tätä ei voi sanoa uudenvuoden lupaukseksi, vaan pitkään kypsyneeksi ajatukseksi. Hankin uuden harrastuksen. Liityin kuntoklubiin. Kyllä. Itsenäisellä ruokapäiväkirjailulla sekä hyvin vähäisellä liikunnalla (ylläri..) ei tuloksia tullut, tai tuli ja sitten ei tullutkaan. Joten nyt ammutaan kovilla (näen jo mielessäni punaisen naamani kun manaan päätöstäni). En edes taida kehdata sanoa kuinka paljon maksan siitä, että joku piiskaa minua liikkumaan. No mutta jos nyt seuraavan 12kk ajan jaksaisin painaa koko rahan edestä myös silloin ihanalla kesähelteellä!
mä ja mun lelut-jee!


Muutenkin muutoksia on kun palasin takaisin koulunpenkille. Harjoittelussa on vierähtänyt melkein kolme kuukautta. Mukavia hetkiä tosin, mutta kiva myös palata mukavien luokakaverien seraan oppimaan uutta.Ollaan jo ehditty viettää gluteeniton-laktoositon-munaton-ruokapäivä keittiössä. Ja edessä on juhlaruokien tekoa, varsin mukavia juttuja siis tiedossa.

Niin ja katse on jo uudessa matkassa. Loman alkuun tulee reissu Stuttgartiin. Ja sitten ajattelin näin alustavasti tuhlata loppuloman äkkilähtöön - minne vaan minne joku halpa reissu löytyy. Muitakinhan on jo suunnitteilla, ja jo melkein toteutettunakin. Niistä kuitenkin lisää lähempänä toteutusajankohtaa.

Ei muutakun tsemppiä kevääseen, linnut lauloi jo yksi päivä kauniisti (ei voi tarkoittaa muuta kun ihanaa kevättä!) ja tänään aamulla lumessa oli söpöjen koti-kurrejen jälkiä!

PS. mua voi nykysin seurata myös instagrammissa: sphilove. Käykää kurkkaan jos kiinnostaa :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Hei mitä mietit? Jätä kommentti:>