Elämän ylin onni on varmuus siitä, että sinua rakastetaan sinun itsesi takia - tai tarkemmin sanottuna, itsestäsi huolimatta. Victor Hugo

keskiviikko 5. kesäkuuta 2013

fast life

Allekirjoittanut Wanhassa Lasimestarissa Kuva:Jukka Koskinen/Studio Lasimestari
Kevät on juossut ohi kovaa vauhtia, siksi ei tännekkään mitään ole ehtinyt raapustaa. Nyt kuitenkin kesäkuun alettua päätin ottaa itseäni niskasta kiinni.

Täällähän on lähinnä tehty töitä. Turenki, Riihimäki ja Kotka ovat työllistäneet tasaisesti. Kotkassahan on käyty kokoajan palkkatöissä (älyttömän mielenkiintosissa jutuissa, mihin en koskaan olis kuvitellut pääseväni mukaan!) ja Turengistakin sain juuri työtarjouksen. Nyt kun vaan keksisi viikkoja lisää kalenteriin niin voisi ja ehtisi revetä joka suuntaan!

"Se oli kuulkaa kaukana koulunäkistä ja juustopalasta." Kuva ja Kommentti lainattu täältä: http://www.hs.fi/blogi/paikkaauringossa/Taste+of+Helsinki/a1305677281836
Ruokapuoleen nyt panostetaan oikein kunnolla, taskussa (tai melkein, maksettuna vasta) on Taste of Helsingin liput ystäväni kanssa. Käykäähän kurkkimassa menua vaikka täältä. Paikanpäällähän maksetaan markoilla, joita meidän lippupakettiimme sisältyy 25 mk edestä. Tässä juuri ruokalaistaa lukiessani totean, että riittääköhän tuokaan. No joo must juttuja on ehkä 15 mk edestä mutta tuollahan varmaan riehaannutaan ihan kunnolla. Kuvan alkuruoka (Demo) Savusiikabrandadea ja fenkolinäkkileipä-anos ja alkuruoka (Aito) Kalkkunanmaksa brulee, rapaprerilla ja punajuurella on ehkä ne pari must juttua.

google/truemovie.com
Eilis ilta vierähti mukavasti ihanien ystävien kanssa, eka vähän syötiin mäkkärimättöä ja sitten metiin katsomana fast and the furious 6. Ilta siis meni ihan facebook keskustelu-nimen mukaisesti fast food and fast six. Pääsin siis nauttimaan päärynä-suklaa pirtelöstä, jota olen himoinnut jo monenmonituista viikkoa, mutta kun ollaan laihiksella niin eipä sitä mihinkään tollasiin oo voinu aiemmin sortua. Onneks oli nyt juhlahumua niin pystyi!

Ilta yöstä sit kävinkin puolentunnin juoksulenkillä. Ehkä vähän huonoa omatuntoa niistä mätöistä, mutta aattelin myös että josko sillä noi nukahtamisvaikeudet lähtis. Vähän liikuntaa, raitsita ilmaa ja viileä suihku. Ja hyvin nukuttiinkin. Joten tänä iltana olis sitten sama edessä, jos vaan tämä kamala kaatosade viitsisi väistyä. No eipä kai ukkosenherra jaksa koko iltaa ja yötä ajella hevosrattaillana ja heitellä salamia.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Hei mitä mietit? Jätä kommentti:>