Elämän ylin onni on varmuus siitä, että sinua rakastetaan sinun itsesi takia - tai tarkemmin sanottuna, itsestäsi huolimatta. Victor Hugo

maanantai 10. kesäkuuta 2013

horoskooppihöpinää

Luin lehdestä horoskooppiani ja siinä luki että mulle olis luvassa romanttinen kesä, että ottajia olis vaikka muille jakaa, ja vielä sitkeitä sellasia. Missähän ne kaikki (komeat) kosiat sitten luuraa? ;DOiskohan esteenä sellanen pikkanen juttu kun toi vapaa-ajan puute? Enhän muuta oikeestaan tee kun käy töissä ja sitten koomaan sohvalla ja käyn juoksulenkillä ja sitten alkaa taas sama rundi. Ja pelottavasti kaikki mahdollinen vapaa-aika alkaakin olla jo buukkauttuna. Mähän kun en oikein osaa sanoa ei työnteolle (lue rahalle).

No kaveri just kyllä kerto että juuri joku oli pokannu tarjoilijan, mutta eipä sellastakaan nyt oo tapahtunut. Vaiks sitten toinen tuttuni tokasi, et sun työhän on just paras, kun näät että keltä löytyy massia. :''DD Ihan hyviä pointteja sinänsä..


Näin myös lukee: "Olet lähestulkoon saavuttamassa haluamasi tyytyväisyyden. Tarvitset ainoastaan vähän enemmän uskoa itseesi ja ystävän apua. Älä pelkää kertoa muille tulevaisuuden toiveistasi." - tässä piileekin jo ehkä enemmän totuuden siementä. Ehkä mä jaan joku päivä noi mun tulevaisuuden toiveetkin kaikkien kanssa, vielä ne on pohtimis asteella, haluun saada ne mahdollisimman hyvälle pohjalle. (etten sitten sössi niitä kun oon kertonu jo kaikille :D)
PS. johan tuli mielenkiintosia kipaleita valittua! ;)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Hei mitä mietit? Jätä kommentti:>