Elämän ylin onni on varmuus siitä, että sinua rakastetaan sinun itsesi takia - tai tarkemmin sanottuna, itsestäsi huolimatta. Victor Hugo

torstai 24. huhtikuuta 2014

Fuerteventura day 1-3

Johan olikin aurinko vastassa! Palmut heiluivat tuulessa lentokentällä, ei voinut muuta kun alkaa nauttia. Kahden tunnin miinustus antoi päivään myös lisätunteja ja ehdittiin ihmetellä kaupunkia ja käydä juomassa ilmaiset sangriat infotilaisuudessa.
Tiistai päivä lähti aikaisin liikkeelle, koska kaverini ja minä olimme kumpikin tottuneet heräilemään niin aikaisin. Reittimme pysyi edelleen Corralejon kaupunkialueella, mutta suuntasimme kauemmas satama-alueelle. Ja tutustumaan vanhaan kaupunkiin.
Tämä vanha kaupunki ei ollut kuten vanhat kaupungit yleensä. Kyllä keskellä oli toreja ja tuulimyllyjä, kauniita kukkaköynnöksiä, mutta talot, eivät ne mitenkään ihmeellisiä olleet. Muutama kaunis kuja avautui silmiemme edessä, mutta eipä muuta.

Kävimme taasen tapaamassa opasta (ja juomassa ilmaiset sangriat! ;)) sekä ilmoittauduimme torstaiseen surffiopetukseen! Tästähän alkoi hurja jännitys, että kuinka me nyt selvitään. Siitä selviämisestä lisää myöhemmin.


Keskiviikkopäivänä suuntasimme pääkaupunkiin Puerto Del Rosario (1/2h matka) Kohteenamme oli mainostettu suuri 4kerroksinen kauppakeskus. Niin ja tietysti itse pääkaupunki. Matkalla törmäsimme turisteihin jotka kyselivät olimmeko mekin tulleet laivalta, tässä vaiheessa emme tienneet vielä miltä laivalta ja mistä. Mutta myöhemmin rantaan käveltyeämme (kysymispaikalta n.200-500m) näimme ison tiu-laivan. Kannella vedettiin matkustajille päiväjumppaa ja ämyrit pauhasivat. Siinä vaiheessa naureskelimme, että olivatko ne karttakäsiset turistit voineet eksyä jo niin lyhyellä matkalla. Meillähän eksyminen olisi ollut ihan luontevaa, sillä emme oikein tienneet minne suunnata (ilman karttaa nääs). Bussiasema nimittäin oli kaupungin laitamilla, keskellä isoja hiekkaparkkipaikkoja.

Puerto Del Rosarion rantabulevardi ja pieni uimaranta aallonmurtajaneen oli aivan ihastuttava. Istuskelimme auringossa ja oioimme jalkojamme ostoskeskuksessa tarpomisen jälkeen. Siitä tunteesta pidetään kiinni, jotta ajksetaan ahertaa taas täällä kotosuomessa.

Jatketaan matkatarinaa tuotapikaa..
Corralejo

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Hei mitä mietit? Jätä kommentti:>