Elämän ylin onni on varmuus siitä, että sinua rakastetaan sinun itsesi takia - tai tarkemmin sanottuna, itsestäsi huolimatta. Victor Hugo

sunnuntai 13. huhtikuuta 2014

lomankuva silmissä

Syksyn kiireet työrintamalla vaihtuivat alkuvuoden hiljaisuuteen, mutta nyt on päästy taas vauhtiin. Nyt on kuukauden verran ollu ihan kivasti töitä tarjolla, en nyt tietenkään sano, ettenkö enemmänkin voisi tehdä, mutta tähän tahtiin ollaan ihan tyytyväisiä. Kesäkin alkaa näyttää jo ihan hyvälle, tietty lopullista varmistusta vielä odotetaan, joten oon myös katellu muita mahdollisia keikkapaikkoja.

Ennen kesää täytyy kuitenkin käydä tuulettamassa mieltä vähän ulkomailla. Kaverin kanssa varattiin rantaloma Fuerteventuraan. Ei ihan tiedetä mitä odottaa saarelta. Saari rakentuu turismille, mutta nähtävyydet eivät ole kuten muilla Canarian saarilla. Täällä voi käydä tutustumassa alkuperäiskansojen asumuksiin ja majakoihin. Suurin markkinavaltti taitaakin olla vaaleat hiekkarannat sinisine vesineen. Pientä pakkauspaniikkia alkaakin jo syntyä, mähän en ole käynyt missään ikuisuuksiin! Osaanko mä edes enää matkustaa? Ja pakata tarpeelliset jutut auringonpalvontaan? Kai se tuolta takaraivosta alkaa kolkuttaa kun kaivan matkalaukun esiin ja alan pinota tarpeellisia tuotteita kasoihin.
Huomenna tosiaan jo suunnataan lepuuttamaam varpaita atlantin valtameressä ja mieltä auringon alla. Joten Buen Domingo (hyvää sunnuntaita) ja hasta la vista tää tyttö lähtee nyt lomaileen!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Hei mitä mietit? Jätä kommentti:>