Elämän ylin onni on varmuus siitä, että sinua rakastetaan sinun itsesi takia - tai tarkemmin sanottuna, itsestäsi huolimatta. Victor Hugo

tiistai 3. kesäkuuta 2014

Fuerteventura day 6-7

Hiphei viimestä viedään.

6 päivä meni veneillessä Lanzarotelle. Olimme valinneet retken, jossa kävimme markkinoilla La Marina Rubiconissa (ilmeisesti Blaya Blancaa), söimme laivalla (kalatkin söi) ja kävimme pulahtamassa veneestä veteen (jääkylmää!).
Tullessa ja mennessä. Vesi vähän  noussut muutamien tuntien aikana!
La Marina Rubicon oli täynnä kauniita ja isoja veneitä. Puisia purjeveneitä ja uudenkarheita lasikuitu-jättiläisiä. Todettiin, että kyllä tuollainen meille kelpaisi (jos siis sitä ylimääräsitä rahaa olis muutaman omakotitalon verran).

Markkinat nyt muuten eivät olleet loppupeleissä mitenkään kummoiset. No tarttuhan sieltä muutama mieltä painanut tuliainen mukaan, että sinänsä hyvä reissu. Ja olihan ne maisemat kauniita. Bougarville-puistikko aivan vieressä ja tyrskyt rannoilla. Ei oikein parempaa säätä olisi voinut toivoa.
Takaisinpäin tullessa olikin aika viileä tuuli ja kääriydyin takkini sisään kannella. Pilvistä oli sitten Fuerteventurallakin, mutta eipä tuo haitannut iltamenoja.

7.pv Sunnuntaina kävimme lähiostoskeskusksen kirpputorimarkkinooilla. Siellä paikalliset (oli muuten paljon saksalaisia paikallisia) myivät omia tavaroitaan. Mitään ei tarttunut mukaan joten päätimme lähteä viereiselle pikkusaarelle Isla de Lobosille. Siellä olikin hyvin tuulista ja no eipä paljon mitään nähtävää. Majoituimme rannalle köllimään aurinkoon, kivistä tehtyyn tuulensuojaan. Uskaltauduin pulahtamaan veteen auringonoton välissä. No pari tuntia siellä köllittiin ja hypättiin laivaan ja takaisin kotisaarelle.
meijän auringonottokaveri!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Hei mitä mietit? Jätä kommentti:>