Elämän ylin onni on varmuus siitä, että sinua rakastetaan sinun itsesi takia - tai tarkemmin sanottuna, itsestäsi huolimatta. Victor Hugo

perjantai 30. joulukuuta 2011

Uusi vuosi uudet kujeet

Kiitos ja kumarrus viimevuodesta. Oon saanu nauttia ihanista hetkistä. Mun ihanat ystävät on ottanu mut mukaan reissuille Englantiin ja Ranskaan. Sitten oon päässy isäni ja veljeni kanssa Aasianmaalle. Ja ollaan käyty vanhempien kanssa Pärnun hiekkarannoilla. Lisäksi töiden takia oon valloittanut suomen kamaraa. Ja sitten on ollu ihania ystäviä, paljon hauskoja menoja.



Niin ei se aina ole ollut ruusuillatanssimista. Tai perjaatteessa juuri sitä, piikikkäitten sellaisten. Kiristelty hampaita, kun ei ole ollut aikaa mihinkään, ja sitten kun sitä on ollut niin sittenkin ollaan kiristelty hampaita. Toinen osapuoli on saanut kuulla kunniansa useaan otteeseen, syystä ja syyttä. On tehty töiden perään töitä ja puskettu eteenpäin kolmioleipien avulla. Nälän lisäksi on ollut ihania herkutteluhetkiä kuten jäätelöannoksia ja yltäkylläisiä aterioita.



No onhan sitä tässä myös sekotettu elämänpyörää. Ei olla menty mukaan fiksuun ratkaisuun, eli koulunpenkillä istumiseen. Nyt sitten yritetään taas miettiä suuntaa. Ja ennen kun suunta löytyy niin toivottavasti voin tehdä vähän lisää töitä.



Ennen töitä pitää kuitenkin päästä vähän matkustamaan. Uusi vuosi alkaakin hyvin lähdetään hetimiten Azoreille São Miguel.in saarelle. Päästään maistelemaan euroopan ainoan teeviljelmän teetä, uimaan tulivuorenkraatereissa ja rikkikylvyissä. Ja tärkeintä nautin elämästä perheen parissa. Oon ehkä onnellisin, koska toi toinenkin osapuoli lähtee matkaseuraksi.

 Suuri kiitos heille jotka viettivät kanssamme Uuden Vuoden vaihtumista!
ruikulitinat tuovat varmasti meille onnea!
 

 
 

 
 
 
 
 

2 kommenttia:

  1. Täällä odottelen malttamattomana lomakuulumisia! :)

    VastaaPoista
  2. Ja täältähän niitä pesee. Nähtäiskö tässä joskus, miten sulla on töitä. Ois kiva nähä taas missä meette rempan kanssa :>

    VastaaPoista

Hei mitä mietit? Jätä kommentti:>