Elämän ylin onni on varmuus siitä, että sinua rakastetaan sinun itsesi takia - tai tarkemmin sanottuna, itsestäsi huolimatta. Victor Hugo

sunnuntai 10. maaliskuuta 2013

Hullua

Hulluutta on monenlaista. Oma hulluuteni nosti päätään tänään. Eilen tosiaan pääsin töistä kahdelta ja silmät oli ummessa noin puolen tunnin kuluttua. Aamulla sitten päätin herätä niin, että olen 9.10 spinningissä (jonka jälkeen jumpassa). Hulluuttahan tää jo on. Mutta kumma kyllä nautin tästä hulluudesta. Esim lankut on ihania, jotenki taidan olla masokisti :D
Oon löytäny kivoja uusia liikkumismuotoja. Jahei naurakaa pois (mäkin nauran!), oon käyny fitpole eli tankotanssitunnilla! ;D Kyllä kuulostaa aivan naurettavalta, mutta se kieppuminen on hauskaa ja ihan hitsin haastavaa. Ja jos nyt näätte silmissänne sellatteen sulavan sexyn tankotanssian (mitä ette kyllä varmaan nää kun yhdistätte mut siihen kuvaan ;D) niin voi ei mähän en oo mitään sellaista. Mutta pääasiahan on se, että on hauskaa! Ja mullahan on oikeasti tavoitekkin tässä kuntoilussa. Syksyllä olis tarkotus olla hyvä fiilis ja no saada tuo vatsanseutu (makkara) kuntoon.

Hyvästä safkastahan en oo mitenkään luopunut. Ainoa poikkeus on jäätelö. En oikeesti ole syönyt kunnon jäätelöannosta varmaan puoleen vuoteen! Se on kyllä ihan ihmeellistä, multa jäätelön siurkuluttajalta. Veden tankkaus on tullut ihan uutena juttuna elämään. En oikeesti voi elää enää ilman vettä. Suuta kuivaa kokoajan jos ei oo hörppiny tasasin väliajoin.

Kuntoilun ohessa oon ahertanut koulujuttuja. Yksi brojekti etenee hitaasti, kun se venyy ja paukkuu joka suuntaan. Ja sitten muutama juttu painaa, kun ei oikein tiedä miten etenisi. Mutta muuten jees, täydellä höyryllä eteenpäin!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Hei mitä mietit? Jätä kommentti:>