Elämän ylin onni on varmuus siitä, että sinua rakastetaan sinun itsesi takia - tai tarkemmin sanottuna, itsestäsi huolimatta. Victor Hugo

torstai 28. maaliskuuta 2013

reissua ja elämää


Näin kevään tohinassa piti vähän rentoutua. Lähdettiin siis ystävän kanssa Pärnuun. Se on sellainen vakiutunut lomailumesta, kun haluaa irrottautu arjesta. Kaverin työpaikalla oltiin kyselty, että mitä sinne vaan ryyppäämään ja rellestämään lähdette. No sitähän me ei ainakaan siellä tehdä. Suurinta rellestystä meillä on se, että vietetään ihan tavallisessa ruokakaupassa monta tuntia, ihmetellään samoja tuotteita moneen kertaan ja niin ostetaan aina niitä samoja kohupiimä (ns.rahka) välipaloja. No tunnustetaan juotiin puoli pulloa kuoharia ja yhdet sidukat. Jos nyt tarvii löytää se ryyppy osiokin tästä.
Että siis sellasia nää meidän eestimaan reissut on. :)

Kipeenäkin on oltu ja kevätmasennuksekiko tätä voi sanoa, kun ei vaan jaksaisi mitään. Siis nukuttaa vaan kokoajan, vaikka yöunetkin venyvät hyvinkin 9 tuntisiksi. Onneksi kuntosali on vienyt hyvin mennessään, ja siellähän tulee ravattua ainakin kolme kertaa viikossa, tynkäviikoilla nyt saattaa vähän lipsahdella kun mukavat tunnit osuu juuri niille ajoille kun ei ole maisemissa.

Viimeviikolla käytiin myös hämeenlinnassa juhlistamassa mummelia. Mukana menossa oli Raisa ja Pami. Ihme veijarit kyllä.

Sunnuntai aamu vierähti junailleesa, suuntanahan oli Kotka. Siellä tein hommia yhden tutun ravintolassa. Tästä nyt en sen kummemin voi vielä kirjoitella, että miksi, mutta myöhemmin varmasti esittelenkin aihetta enemmän. Sen voi sanoa, että ihan mahtaviin uusiin tyyppeihin törmäsin, työnteko ei tuntunut edes työnteolta. Ja joo kyllähän mua vähän sinne jo houkuteltiin. Osaiskohan näin ummikkona asua Kotkassa?

No muuten sitten arkeen on palattu aika kolauksella, odottellaan pappani hautausta. Käytiin siis tänään Hiirulaisen kanssa hyvästelemässä ja olemassa osana hautajaissaattuetta. No tämähän on vain elämän kiertokulkua.
Joten pääsiäislomailu vaihtuukin siivousurakkaan, mustotilaisuushan pidetään muutaman viikon kuluttua, luonani, isovanhempieni entisessä kodissa.


Myös pääsiäispuuhat jäävät siis pienemmiksi, nautinkini siis vanhainkodin tunnelmasta. Kuvakooste alla.

Ainiin pitihän sitä ostaa narsisseja, kun oli huima tarjous (15kpl) paikallisessa kukkakaupassa. Joten huomenna on siis istutusurakkaa tiedossa. :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Hei mitä mietit? Jätä kommentti:>