Elämän ylin onni on varmuus siitä, että sinua rakastetaan sinun itsesi takia - tai tarkemmin sanottuna, itsestäsi huolimatta. Victor Hugo

sunnuntai 3. maaliskuuta 2013

Pori

Loppuviikko vietettiin Porissa, ihan parhaimman ystävän luona! Olikin taas ikävä ollu vaikka ollaankin treffailtu suht usein tässä lähiaikoina, tietysti useimminkin voisi, mutta kummallakin on niitä omia kiireitä. Seuraavaksi taitaakin olla keväiset valmistujaisjuhlat tiedossa. Niitä siis innolla odotellaan :)

Majailtiin "remontinseassa" siistiähän siellä jo oli (paitsi sillon ku me alettiin sotkemaan;>), mutta loppusilaus oli vielä tekemättä. Aika modernia ja minimalistista, mutta tosi kivoja yksityiskohtia löytyi. Ihana oikeestaan olla ihan erilaisessa kotiympäristössä missä itse majailee.


No perintitä noudattaen (eli ollaan vähän sellasia rämäpää seikkailijoita) samoiltiin vähän ulkoilmassa. Käytiin Ulvilassa ja Noormarkussa. Uutta reissuahan tarvii kesällä tehdä koska eihän me rannikolle viittitty tälläsellä loskasäällä lähteä.

Ulvilassa kiipeiltiin korkeimmalle nyppylälle katselmaan maisemia, onneksi ilma oli silloin kirkas merelle päin. Nähtiin siis telakalle saakka, eli melkeimpä se rantaviiva siellä siis pilkotti.

Käväistiin myös Friitalan nahkamuseossa, oli kuulemma aiemmin ollut isompi, nyt aika pienessä tilassa. Mutta positiivista oli se, että rakennuksissa oli muutakin toimintaa, ettei vanhat tehdasrakennukset ihan autioidu.

Niin ja tutustuttiin vanhaan hautuumaahan. Keskiaikaisen kirkon pihalta löytyi mielenkiintoisia muistomerkkejä, eipä tälläisiä meilläpäin ole.

No se miksi päädyimme Noormarkkuun oli Ahlströmmin tilukset. Ystäväni ollut alueella häissä ja tilukset voikin aivan mainiosti kuvitella kesäiseksi hääviettopaikaksi.

Oikeestaan kyllä alettiin haaveilemaan vakinaisasumusta sinne. Ihania taloja ja ihanan rauhaisa miliö. Melkeimpä tarvitsee kesäisemmällä säällä käydä tuollakin ihastelemassa. Vaikka paikasta saikin näin lumisenakin paljon irti.

Päivät siis seikkailtiin kaikkailla ja iltapäivisin palattiin kämpille odottelemaan miesvahvistusta. Loppupäivä ja ilta menikin sitten ruuanlaitossa (lue lisää täältä!) sekä ruuan ja juoman nauttimisessa, naurussa ja mukavassa yhdessäolossa. Varsin mahtavaa lomailua siis oli.

Ainiin ja hei mun pieni punainen vw voitti tehokkaamman audin valoskabassa! (tuolla siis iha yleisesti skabaillaan keskustan valoissa) Oltiin ehkä parhaita ja saatiin kuski häpeämään häviötään ja hanttimies näyttää peukkua ja iloitsemaan meijän puolesta. Taitaa sekin äijylä kuulla tapauksesta pitkän aikaa.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Hei mitä mietit? Jätä kommentti:>