Elämän ylin onni on varmuus siitä, että sinua rakastetaan sinun itsesi takia - tai tarkemmin sanottuna, itsestäsi huolimatta. Victor Hugo

perjantai 2. syyskuuta 2011

juhlamielellä

Kaiken tohelluksen keskellä oli iloinen pilkahdus. Mun ystäväni kotiinpaluujuhlat Ranskasta.
Sai vähän irrotella ja nähä kaverita ja pitää yksinkertasesti hauskaa. Oli ihanaa viettää tänkesän (ehkä) viimestä aurinkoista viikonloppua ulkona istuskellen. (josta ei kyllä loppujenlopuks riittäny aurinkoa sunnuntaille..)
Meitä kohdeltiin ihan täydellisesti! Paikalla oli grilliruokaa, salaattia, itsetehtyä leipää ja viiniä. Boolia ja siideitä sekä oluita.
Sisällä oli ihanasti kynttilöitä ja ulkona oli kukkasia pöydillä, ihanat pihajuhlat siis.
(Kaikki kuvat tässä postauksessa on sieltä juhlista)

Sunnuntaina sitten oli meijän rappujen maalaustalkoot. Tätäkin asiaa on lykätty liian kauan. Saatiin maalauttua eka kerros (onneksi ennen sadetta) ja nyt pitäis saada yks hyvä päivä, että saadaan toinenkin kerros maalattua. Ostettiin eilen motonetistä peite siihen ettei sitten sade turmele maalipintaa :D
Ja siis miks oltiin motonetistä johtu siitä että mun veli oli liittyny 

 kata-asiakkaaksi ja sai 10% alennuksen. Siellä sitten pyörin mukana toisenosapuolen, veljeni ja serkkuni kanssa.

Viikko on menny taas häsätessä.

Lauantaina alettiin siirtelemään kaappeja niin nyt tavaroita on pitäny sijotella uudestaan. Mutta tää on vaan hyvä juttu, saan tästä kokoajan kivemman ja kotosamman kämpän. Ja se tässä on oikeesti pääasiana. Kun todennäkösesti tässä kämpässä tulee asuttua aika kauankin. Ja nyt tässä paikassa alkaa pikuhiljaa näkyä mun kädenjälki. (vaikka tavarat ei oliskaan mun valitsemia niin niistä saa omia kun jotain ei kelpuuta, muuttaa vähän paikkaa tai järkkää esillepanon kuntoon) Mutta turha tällä on vielä kerskua (:D) kun suurin osa on aivan levällään vielä. Ei voida esim käyttää meijän alakerran työhuonetta vielä, koska meijän mokkula ei suostu toimimaan siellä.  

(Ja uusien kiinteiden nettiyhteyksien laittamisessa on kuulemma niin kiire, että asennus siirty sovitusta 6.9 - 16.9. Ja niin en oo ikinä tajunnu, ettei vois olla sellasta vaihtoehtoa että, meijän osotteeseen ei saanut kun Soneran laajakaistan.) Niin nyt kaikki työskentely tapahtuu keskihuoneessa. Ja tää on aivan sotkunen, kun kaikki jää aina lojumaan siihen minne ne jättää, kiireen takia.

Ja kun toi toinenosapuoli alotti Metropoliassa, niin ollaan syvennytty läksyihin. Siis sellasia matikkajuttuja, joissa voin oikeesti auttaa! Mutta on siinä hampaita kiristeltykkin, kun enhän mäkään nyt kaikkea osaa. (ja mun luonteenlaadulla tää kaikki höystettynä - ei ole aina kaunista katsottavaa) No tää läksyjuttu aiheuttaa myös sen, että en oikeen oo ehtiny nukkumaan. Ja mähän kun olen sellanen unikekonen, tarviin ihan julmetusti unta, että pysyn mukavana :D

No mutta töissähän on pakko ollu käydä väsymyksestä huolimatta. Mutta on tässä ollu ihan mukavaakin duunia, kun oon saanu aikalailla järjestykseen jo hki.n toimipisteen. Siellä on enää muutamia juttuja mitä pitää järjestää. (ja siis mähän oon sellanen järjestelijä-ihme, ja rakastan järjestämistä).
Ensviikkosta ei voi puhua enää rauhallisena. Sanoinkin toiselle osapuolelle, että sitten saattaa olla pinna aika kireellä. Ensviikonloppuna kun on Ruotsi-ottelu, ja
täähän tarkottaa mulle pelkkää hulinaa. Tälläviikolla kun ei oikin olla saatu mitään vielä lopulliseen malliinsa. Joten ensviikolla on vähän liputusta, rättisulkeisia ja krääsänkeräystä. Myyjien ohjeistuksen ym paperijuttujen tekemistä. Mutta hulinoista hulinoinhan on to-la. Koska sillon pitäis alkaa kaiken olla jo okei.

1 kommentti:

  1. Mitähän noi tekstit taas pomppii mun kiusaksi. Näyttää ihan hyvälle aluski ja sitten se tekee jotain kommervenkkejä. Koittakee kestää!

    VastaaPoista

Hei mitä mietit? Jätä kommentti:>