Elämän ylin onni on varmuus siitä, että sinua rakastetaan sinun itsesi takia - tai tarkemmin sanottuna, itsestäsi huolimatta. Victor Hugo

tiistai 14. helmikuuta 2012

Ystäviä

täältä
Ihanat ystäväni. 
Tänään on se päivä kun postiluukusta pitäisi kolahdella kortteja. No mulla on ainakin se tilamnne, että muutamat ystäväni eivät niitä ole minulta saaneet, koska nykyinen postiosoite ei ole tiedossa. Päätin nyt ystävänpäivänä hoitaa asian kuntoon ja toivoittankin muita reittejä hyvät ystävänpäivät ja utelen samalla osoitteetkin plakkariin. Näin seuraavana ystävänpäivänä kortin saaminen on paljon todennäköisempää!
täältä

Eilistä päivääni on ilahduttanut luontoystäväni.
Suloinen pupunen, joka on useaan otteeseen ilahduttanut (ja säikäyttänytkin) minua olemassaolollaan. Tää on kyllä ihanaa kun pihassa voi katella tsirppoja ja kurreja ja sit näitä nenäkkäitä. Viime kesänä näitä loikki oikein kaksin kappalein :>

Mietin eilen, että miten mä voisin ilahduttaa tätäkin eläintä ja luin vähän ruokatottumuksista, kuulemma vierailevat napostelemassa auringonkukansiemeniä lintulaudoilta. No niitä ainakin löytyy jo pihalta pitkin ja poikin, joten ei tarvitsekkaan murehtia ettei nenäkkäälle ole mitään tarjolla.

täältä
Tänään vierailullaan ilahduttivat myös Elviira ja Saaga ja tietty Tessakin:> Saatiin jo synttärilahja yksille tuleville synttäreille - kantsiikin tosissaan käydä tsekkaamassa täällä, sillä sieltä sivuilta löytyy kaikkea mukavaa!

2 kommenttia:

Hei mitä mietit? Jätä kommentti:>