Elämän ylin onni on varmuus siitä, että sinua rakastetaan sinun itsesi takia - tai tarkemmin sanottuna, itsestäsi huolimatta. Victor Hugo

keskiviikko 8. helmikuuta 2012

Kuopijoo

Sain vihdoinkin tehtyä reissun tonne kauas ja pääsin tukahduttamaan nauru ja halipulaani noihin ihaniin ystäviini!

Oli oikeesti aivan mahtia. Matkustin matkat lentsikalla, joten olin ihan hujahduksessa perillä. Tostaina ihmettelin kirppareita ja perjantaina kävin kävelemässä entisillä kotiseuduilla. Oli se kyllä vähän haikeeta. (Vaikka siis.. no niin-no en jaksa ees avautua) Mutta maisemat ei pettäny yhtään oli aivan ihana pakkas ilma (khöm -30, hrr) ja selkeetä.
 
 

Lauantaina mentiin Kafe Myhkyriin (kun oli ravintolapäivä) ja siellä oli taidetta esillä. Myös mun kaverin koruja. Herkuteltiin teellä sekä suolasilla- ja maikeillaherkuilla. Aivan täydellistä!

Ja täytyy mainita senkin, että sain nähdä hyviä leffoja: Miekka kivessä, Kurkunleikkaajien saari ja Kaunotar ja Hirviö (toi viimenen oli tosissaan ihan mahti, ja oikeestaan edellisetkin) Ja ehkä kohokohtana oli se, että sain aivan mahtiruokaa (ihan spessua;>) ja sitä sitten mupellettiin ihan mahtiseurassa!
Viikonloppuna myös käytiin seikkailemassa, kun kaveri oli nähny sorsia pari viikkoa sitten. Onneksi ne oli lähtenyt jonnekkin lämpimämpään eikä enää värjötelleet tuiskussa. Naurettiinkin, että meijän reissuun meni yhtä kauan aikaa kun siihen, että pukeuduttiin meijän toppavarusteisiin.
 
 Ei voi oikeestaan toivoa mitään parempaa kun tuollaisia hetkiä ystävien seurassa.
Ensin pyöri toinen propeli ja sitten vasta toinen
 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Hei mitä mietit? Jätä kommentti:>