Elämän ylin onni on varmuus siitä, että sinua rakastetaan sinun itsesi takia - tai tarkemmin sanottuna, itsestäsi huolimatta. Victor Hugo

tiistai 31. tammikuuta 2012

Pupunkorvia


Olin viettämässä eilen mahti-iltaa Helsingissä. Kohokohtanahan oli UB-konsertti. Mutta sitä edeltävätkin esitykset oli mainioita. Jos nyt vaikka nostais esille muutamia nimiä joista tykkäsin kovasti: Eero Raittinen - I Wish I Knew How It Would Feel to Be Free, Freeman ja PMMP - Mattolaituri, G G Caravan - On se hienoo, Eicca Toppinen ja Pekka Kuusisto - Vesipisaroita ja kaikkien yhdessä laulama Jäähyväiset aseille.

Ja sitten kaikki odottaminen olikin odoteltu ja se alkoi Heikko Valo-kappaleella, ah kuinka tykkäänkään tästä biisistä. "join sinun laskuusi ravintolassa enkä ikinä käynyt kaupassa en käynyt kaupassa". Siis tässä on ehkä parasta se kohta kun kumeat ja hyvin soivat miesäänet pamauttavat mukaan lauluun.
Älä soita tänne enää koskaan kappaleessa on sitä samaa kuin edellisessäkin "Olet sietämätön tyyppi ja mielipiteesi ovat vääriä. Älä soita tänne enää koskaan"

Savanni nukahtaa - kappale oli kanssa aivan mahtava. Tämähän on se biisi jota kuuntelin äreissäni ("Paiskotaan kamoja potkitaan ovia"), ja jonka myötä oli pakko vähän piristyä ("Peiton alle apinanleipäpuun katveeseen keltainen ja okranvärinen maa se on leijonan osa").
Hilpeydessä päädytäänkin sitten Tyttöjen välisestä ystävyydestä - ralliin "He halusivat samoja poikia niin että iltakaudet joutuivat kärsimään" Tässä on sellasta hyväntuulisuutta vaikka kuitenkin tollasta trakediaakin :)

Ilmiöitä - laulu ei joskus ollu se suosikki, nykyisin se vaan on kasvanu yhdeksi niistä "Kun tyttö ei juo, hän on varmaankin raskaana, eikä parin kannata lähteä ulos vain yhdet avaimet mukanaan" (+eikä vieläkään tuulivoimaa, tuulivoimaa, tuulivoimaa!)  
Hei kuule Suomi, noh en vaan oo ikinä sitä nostanu ihan suosikkeihin, kuitenkin biisi livenä oli mainio, ja ehkä sekin vaikutti, että mun vieressä istuva jammas sen mukana, niin tulin hyvälle mielelle. Taisimpa siinä laulaa mukana kohtaa "Niin oletko sinä Suomi sellainen iloinen maa jossa on paikkoja ja kolmostuoppeja?" - vaikka enhän mä edes dikkaa noista kolmostuopeista!
 

Pärnu - kappaleessa on sitä jotain, voi raukkaa matkaseuraani, kun jotuvat tätä kuuntelemaan sinne reissatessamme helmikuussa. Onneksi autossa on muitakin UB.sta tykkääjiä :) Taitaa matkalla kuulua myös Lähetystyö-kipale, en vaan tiedä, siinä on se joku joka saa mut hoilaamaan kovaa mukana.Ja lopun vaan kruunasi ne suosikit: Minä suojelen sinua kaikelta ja Kahdeksanvuotiaana. Ei tässä voi oikeestaan muuta todeta kun nautin täysinrinnoin ja niin, en mä oikein osaa edes kuvailla. Ha vaan niille, ketkä lähti ensimmäisen lopetuksen jälkeen, jäivät paitsi neljästä hienosta biisistä.

(+Haikara, Musta, niljaisten lehtien kaupunki, Vesireittejä, Hauki, Sinä lähdit pois)


JA sitten en voi kun todeta että oli se Haaviston puhe hitsin hyvä. Ja aloin oikeesti tykätä Pekasta. (Siis tietysti on ollu aina selvillä, etten missään nimessä voi Niinistöä äänestää, enkä tyhjääkään lappua jättäisi, ja äänestämässäkin oon jo käynyt)

Oikeestaanhan Pekka puhui muutamaankin otteeseen ja varsin hyväntuulisella mielellä. Viime kerrasta kun hänet näin niin jäi vaan sellanen halpea fiilis. Nyt oli siis tähtimerkit kohdillaan(??).

Junaa odotellessa vähän ennen puoltayötä olin hyvillä fiiliksillä. Onnellinen siitä, että sain liput ja onnellinen siitä, kun ympärillä oli niin hyväntuulisia ihmisiä.

Niin ja kotonakin vielä sain jauhaa tätä samaa selitystä ja selittää ketkä esiintyivät (huonolla nimimuistillani) ja toi toinen osapuoli vielä innostu soittelemaan biisejä kännykästään. Siinä se ilta taittui aamuyöhön sutjakasti. 


Loppuun vielä hyväntuulinen pupunkorva kuva, vai ovatkohan nuo kakkosia? Mitä veikkaatte ;>
2 kommenttia:

  1. Voi niin ihanaa, varmaan oli ihan huikee konsertti! Oon kans ollu UB-fani ties kuinka kauan, mut toi konsertti meni vähän ohi iteltä :/ Ihania kuvia ja ihanaa kun hehkutat, tuntuu ihan siltä kun ois itekkin päässyt sinne ;D

    VastaaPoista
  2. ;D no hyvä että joku tykkää mun hehkutuksesta!:>

    VastaaPoista

Hei mitä mietit? Jätä kommentti:>