Elämän ylin onni on varmuus siitä, että sinua rakastetaan sinun itsesi takia - tai tarkemmin sanottuna, itsestäsi huolimatta. Victor Hugo

tiistai 17. tammikuuta 2012

7.1

Viikonlopuksi meille ei enää ollut autoa. Mutta meillä oli silti selvät sävelet lauantaille. Lähdettiin aamuiselle delfiinisafarille. Meitä oli yli 20 henkeä, joten lähdettiin isommalla katamaraanilla, eikä pienellä kumiveneellä. Melkein heti huomattiin olevamme onnellisia, että oltiin isommalla veneellä, kumiveneessä olis varmaan ollu aikamoinen höykytys. Kunsiis tässäkin veneessä allokko aiheutti pahoinvointia usealle.

Oikeestaan en tienny mitä odotan joten kivana yllätyksenä tuli, että nähtiin kahta eri defiinilajia ja vielä kaskelotti!
Ensin nähtiin Täplädelfiinejä. Opas oli sillai: "You are from Finland? Yes. That is Täplädelfiini." (mukavasi murtaen tietenkin). Kun eka niitä luultiin common dolphin eli siis tavallisiksi delfiineiksi. Kuitenkin nähtiin näitä sitten takaisinpäin tullessa hyppimässä veneen edessä.

Kuva täältä
Kaskelotti oli oikeesti tosi huima, vaikka tämä olikin pieni naaras. Siinä se puhalteli vettä ilmanottoaukostaan ja sukelteli pinnassa. Sitten varoiteltiin, että kohta se sukeltaa, kohta se sukeltaa ja niin se sukelsikin! No tietty samalla meni mahdollisuus nähdä sitä enempää, koska noi yleensä sukeltaa sellatteen 40 minuuttia.


Päätti hypätä pois kuvaruudusta
 
 
Lokit tietty kärkkymässä

 
Siinähän se nyt sukeltaa

Siis kaksi sateenkaarta samaan aikaan - ja vielä peilikuvina!
loiskutteluleikkejä

common dolphins

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Hei mitä mietit? Jätä kommentti:>