Elämän ylin onni on varmuus siitä, että sinua rakastetaan sinun itsesi takia - tai tarkemmin sanottuna, itsestäsi huolimatta. Victor Hugo

sunnuntai 22. tammikuuta 2012

Rouva Presidentti!

Kuva tasavallan presidentin sivuilta
Tänään on sitten se päivä. Uuden presidentin vaalit.
Haloska on hoitanut hienosti kautensa ensimmäisenä nais-presidenttinä. Se on hieno homma, että saatiin 11. presidentiksi nainen. Nyt onkin sitten uusien tuulien aika. Pahalta näyttää, mutta saas nähdä. Yhtenä ottelijoista on Niinistö, hänhän kamppaili jo Halostakin vastaan ja aivan oikeutetusti hävisi. Nyt näyttää vähän erilaiselta, mutta eipä sitä hevillä luovuteta eihän?

Tässä eletään kohti jo kunnallisvaalejakin. Oma ehdokkuus on vielä hyvinkin avoinna, eihän viime vuonnakaan edustustehtävissä oikein ehtinyt olla. No sen nyt ainakin tiedän, että oma äiti on jälleen ehdolla. Oman panokseni ajattelin hänelle antaa sillä, että autan blogin perustamisessa. Äiti on kuitenkin siitä höpöttänyt jo kauan ja nyt löytyi sopivaa intoa kummaltakin. Kaikki on tuon osalta vielä alkuvaiheessa vaalijännityksen takia, mutta huomenna jatketaan aherrusta. Jatkossa kannattaa siis käydä piipahtamassa ja käydä katselemassa myös hänen mietteitään.

Huomasivathan kaikki Halosen hienon Kalevala Korun Uhtuan sotkan(esikuva on peräisin Uhtualta n.1050-1300 jaa.).

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Hei mitä mietit? Jätä kommentti:>