Elämän ylin onni on varmuus siitä, että sinua rakastetaan sinun itsesi takia - tai tarkemmin sanottuna, itsestäsi huolimatta. Victor Hugo

maanantai 16. tammikuuta 2012

6.1

Jatketaan tauon jälkeen matkakertomusta, eikös:>
Perjantaina oltiin kierretty jo melkein kaikkialla ja päätettiinkin lähteä itään Nordesteen.
Käytiin aluksi Ponta Delgadassa vihannestorilla. Siellä oli paljon vihanneksia, kasviksia ja yrttejä. Niin ja kaneja, kukkoja, kanoja, hanhia ja muita öttiäisiä.
ikkunanluukkupidikeukkoKäytiin keskiviikkona Lagoa das Fogolla, eikä silloin oikein nähty mitään, niin päätettiin lähteä matkaan sen kautta. Ja hyvä päätös olikin. Nauroin että siinä sumussa ei oltu edes nähty ylimpiä näköalapaikkoja! Nyt sitten pysähdeltiin jokaisella. Ja miksei oltais pysähdyttykin, kun maisemat oli aivan ihanat.

Ja tässäkohden seistiin sillon sumussakin - aika uskomatonta!

Merta, maata ja kraaterijärveä
 Kun oltiin nautittu huimista maisemista lähdettiin ajelemaan pohjoisrannikkoa kohti Nordesten kylää. Ajettiin pikkuteitä Lomba de São Pedron, Achadinhan ja Acadan kautta. Kivoja pikkuteitä ja kyliä.

 
 São Pedrossa oli vesiputous ja aurinkokin ihanasti paistoi, kun vietettiin siellä hetkisen aikaa (niin, että iskä taas nukkui autossa).

matkalla nähtiin monenmonituista sateenkaarta

kotiportaat?
Nordestessa käytiin syömässä tosi mukavassa pienessä kahvilantyyppisessä ravintolassa. Ja sitten toi toinen osapuoli ja iskä päätti mennä päiväunille autoon. Me lähdettiin äitin kanssa kävelemään ja etsimään ostoskeskusta, joka oli merkattu karttaan. Ostoskeskus oli sellainen pienehkö vaatekauppa, joita oltiin nähty muissakin kylissä.
 

 

Kun päästiin takaisin autolle, alkoi taas iltapäivän sadekuuro. Mietittiin siinä, että ei sitä oikein kylmään mereenkään viitsi lähtä uimaan, joten päädyttiin ajelemaan Furnasiin kuumille lähteille. Ajeltiin pinempää tietä perille ja oli taas mukavaa nähdä uusia maisemia.

Ja olihan ne kuumat lähteet taas yhtä ihania. Puoli astetta lämpimämpää kuin viimeksi (39,5).

 
 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Hei mitä mietit? Jätä kommentti:>