Elämän ylin onni on varmuus siitä, että sinua rakastetaan sinun itsesi takia - tai tarkemmin sanottuna, itsestäsi huolimatta. Victor Hugo

maanantai 16. huhtikuuta 2012

kolmas päivä

 

Keskiviikko aamu heräsi kirpeänä. Oltiin hiukan laiskanpulskeita, eikä päästy liikkeelle niin aikaisin kuin oltaisiin haluttu, siis muutettiinkin suunnitelmaa, eikä jääty jonottomaan Eiffeliin. Käveltiin aamuauringon paisteessa joenrantaa pitkin ja nautittiin vaan olostamme.
Käveltiin kohti Haussmann -katua ja kaikkia ökykalliita liikkeitä (kuten Lafayette ostoskeskus). Sisällä ei missään käyty (osa oli vielä kiinni, kun oltiin aamuvirkkuja). Mutta hienoja näyteikkunoita oli kyllä useita.
 
vanhaa ja modernia

Mutkiteltiin katuja pitkin ja käytiin kahvilla (+teellä). Päiväksi oli luvattu sadetta ja kyllä se aina välillä enteilikin, kuitenkin tunnettiin myös ihanaa auringonpaistetta selässä, kun mutkiteltiin katuja pitkin (kartassa vähän vedin mutkat suoriksi, kun en muista ihan juuri oikeita katuja).
Kuitenkin pilvien painostuksen alla päätettiin suunnata kotia kohden ja päätettiin ottaa pienet päivätorkut. Toinenosapuoli koisailikin oikein kunnolla, ja minä sitten kirjoittelin kortteja, kun ei unta enää riittänyt. Siivoojakin kävi kurkkaamassa, (kun siis huonetta ei ollu vielä siivottu johonkin 3-5 mennessä..) mutta sanoin että ei tarvii tulla, kun tuo tuossa nukkuu.

Niin ja siinä se ilta sitten menikin, katselin sadetta ikkunasta, ja jotain kasvissyönti ohjelmaa telkkarista (ranskaksi dupattuna).
Ainiin ja sain metsästettyä aamulla puunsiemenet, joita olin kärkkynyt jo kaksi päivää.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Hei mitä mietit? Jätä kommentti:>