Elämän ylin onni on varmuus siitä, että sinua rakastetaan sinun itsesi takia - tai tarkemmin sanottuna, itsestäsi huolimatta. Victor Hugo

lauantai 11. kesäkuuta 2011

Helleaalto (Jellonafaneja part.4)

Oivoi ihanaa tämä helle! Oon muutaman työpäivän jälkeen nauttinut ulkoilmasta. Tunnustan parina päivänä oon vaan maannu auringossa, mutta oon myös leikannu nurmikon ja etupihan aidan. Tänään ajattelin vielä tässä aamusella leikkailla pihan sivujen aidat kuntoon.
Eilen ihastelin aamusella pihaani ennen töihin lähtöä ja totesin, että ei tässä voi kun nauttia olostaan. Muutama maistiainen teillekkin.


Ja siten oli veikeetä. Kuuntelin pihavaraston ohittaessani, että linnunpöntöstä kuuluu kovaa piipitystä. Ja siinä kun hetken kyttäilin niin yksi poikanen huuteli pöntön suuaukolla ruokaa. Taisi olla nälkäinen pikkukaveri! Ihana kun pihassa on eläimiä.
Alkuviikosta kun lökötin auringossa orava tuli ihan viereen. Se oli tosi rohkea ja tuli aina uudelleen jos hiukkasen pelästy tekemisiäni.
Tässä on ollu kaksikin pihakurrea, mutta nyt on näkyny vaan tuota yhtä. Onneks meijän pihapöntöt on aika ovelasti asenneltu, ettei nuo kurret pitäis käydä tuohoamassa niitä.

Niin ja mun pihavariksenikin on saanu uuden kaiffarin oiskohan silläkin tyttöystävä?
Tää on aika symppis kaveri tää mun vaari-varis. Sillä on vähän siipisulkia hävöksissä, kuten alla näkee. Mutta hyvin se silti lentelee ja vahtii mun sekä naapurien pihapiirejä.


Oltiin taas MM-jääkiekko kiertueella torstaina Vantaalla ja perjantaina Jyväskylässä. Vasemmalla kuvaa vantaalta.
Vantaa oli hiukkasen hiljanen, (onneks oli edes lämmintä) mutta Jyväskylä päätti hyvin viikon. Aurinko paisto, ihmiset oli hyvällä tuulella ja kaikki oli innoissaan! Itse tapahtumakin oli järjestetty mielestäni tosi hyvin, miten näitä tässä nyt on kattellu. Että kiitos siitä vaan paikalliselle JYP.ille.

Tosiaan siis matka hikoiltiin autossa, onneksi mennessä aurinko paisto seläntakaa ja tullessa oli jo viileetä. Mutta mukavasti päivän aikana hiki virtas. Mun vesipullon vesi oli melkeen kiehumispisteessä - mutta eikös se ole terveellisempää juoda lämmintä vettä, kun kylmää, lämpimällä säällä. :D

Alla nyt kuvamatsua tapahtumasta. Poju veti aika fiiliksellä - poika saunoo biisiään - kuten kuvasta näkee. Ja porukka otti voittajat hyvin vastaan!


  Leijonat lähti aika rouheella pelillä pois. Ja kenenkäs muun lippujen kanssa, kun meidän fanituotteen!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Hei mitä mietit? Jätä kommentti:>