Elämän ylin onni on varmuus siitä, että sinua rakastetaan sinun itsesi takia - tai tarkemmin sanottuna, itsestäsi huolimatta. Victor Hugo

torstai 2. kesäkuuta 2011

Voittajafiilis (Elitloppet part.2)

Nyt siis lupaamani loppuosa Ruotsin reissustani. Olin siis Elitloppet - raviristeilyllä töissä kaverini kanssa. Sunnuntaina päätettiin viettää päivä raveissa Solvalassa. Ja olihan se hieno kokemus oikeesti. Koska oltiin saatu tuttuja risteilyltä saatiin myös raveihin seuraa. :>


Päätettiin siiten veikkailla meijän uuden ravitutun avustuksella. Siis perus minimipanoksella joka on 10kr eli pyöreesti 1e :DD Muttahei osattiin veikata yks lähtö aivan oikein ja voitettiin joku 35kr eli 3,50e.
En nyt muista tuliko toi voitto meijän ravivinkeistä vai ei. Saatiin siis lauantai iltana baarissa muutamia vinkkejä mitä hevosia voitas veikata. Muutama lähtö kuitenkin vedettiin meijän omilla päätelmillä. Tutustuttiin siis etukäteen hartaasti listoihin ja merkintöihin. Oltiin kun mitäkin ravinaisia siis!

No perusajatus tohon päivään meillähän olikin päivästä nauttiminen ja ravifiilikseen tutustuminen. Joten fiilisteltiin ja otettiin siinä muutamat siideritkin. Eikai sitä paremmin olis sitäkään päivää voinu viettää.


Tiiettekö muuten veikattiin sellasta Brioni nimistä (saksalainen ori) hevosta alkukarsinnoissa ykköseks. Mutta se ei juossu hyvin, eikä sen olis loppujen lopuks pitäny päätyä finaalilähtöön. Tänään kun lueskelin vanhoja rästiin jääneitä Riihimäen sanomia niin siellähän urheilusivuilla luki, että sepä oli menny voittamaan loppujenlopuks koko potin! Eli perjaatteessa tiedettiin, sen olevan voittaja-ainesta! :D

Päätin jo tuolla raveissa, että kun riksussa ravataan minä olen paikalla. (Kun siis oon ollu riksun raveissa joskus ajatajat sitten) Ja tää lupaus/ajatus täyttyy jo aika nopeasti sillä 11.6 eli ensviikonloppuna siellä ravaillaan. Saatte siis tuputusta heppakuvista taas sillon. :>

Mutta olihan tuolla raveissa tietty muutakin katseltavaa, kuin hevoset. Siellä oli paljon poliiseja. Kuten jo tosta porttien luona olevasta autorivistöstäkin näkee.
Poliisit ratsas pimeitä takseja ja vahti yleistä järjestystä (joka oli kyllä tosi hyvä) Poliisien virkapuvut ei vaan ollu ihan kaikkein hoteimmasta päästä.

Mutta hei oli siellä yks komee uniformumies! Sellanen ketä ratsasteli väliajalla kentällä. Alta löytyy siitä kuvaa.Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Hei mitä mietit? Jätä kommentti:>