Elämän ylin onni on varmuus siitä, että sinua rakastetaan sinun itsesi takia - tai tarkemmin sanottuna, itsestäsi huolimatta. Victor Hugo

maanantai 27. kesäkuuta 2011

Juhannusviikonloppuja

Näin se juhannuskin tuli taas vietettyä. Olin perjantaina lentäjien juhannuksessa töissä ja lauantaina Kalevankisoissa Kuortaneella.

Ajomatka Kauhavalle kannatti. Siellä oli todella hienoja lentonäytöksiä. Vieressä vähän koostekuvaa lentsikoista.
Saatiin nauttia hienosta, taidokkaasta Midnight Hawks.ien lentonäytöksestä.Mutta oli siellä muitakin hienoja esitykisä, kuten Team Iskry, Puolasta.
Niillä oli hienoja kuvioita, ja noi perävärit oikein korosti sitä miten ne lenteli. 
Nää esiinty pariinkin otteeseen ja toisella kertaa piirsi sydämenkin taivaalle:>

Näitten koneiden lentäjät ja huoltojoukot oli hupasia. Kävi meijän teltalla muutamaankin otteeseen. Yks osti suomiperuukin ja toiselta sain kättelyn päätteeks pusun kädelleni :D

Tämä kone pysyi sitkeästi maassa. Oli komea ilmestys. Kuten kyllä ne muutkin, jotka maassa pysyivät.
Siellä oli meneillään myös lentsikoiden huoltotarkastus. Siitä alla kuvaa.

Jahei saahan sitä sotapoikia aina kattella eiks saakkin? Muutamat asentajat kai, kun ei niillä ollu punteissa karttataskuja l. ne ei ollu lentäjiä, kenotteli siinä meijän pisteen vieressä. Alla jostain kenottajista kuvaa. Yks kaiffari siinä esittelypisteessä oli oikeesti kyllä aika söpö. En nyt osaa sanoa oliko yksään näistä kuvan poijista.


Siellä oli esiintymässä mm. Dingo. Kävin vähän hoilailemassa Autiotaloa ja Levotonta tuhkimoa. Tuli vähän mieleen ala-aste ajat. Sillon toi olli todella kuumaa kamaa. Niin kuumaa, että sanat on syöpyny päänuppiin pysyvästi.

Mulle vähän morjensteltiinkin, kun otin kuvia :>

Paikalla esiinty Antti Tuiskukin. Olin vähän pettyny esitykseen, kaiffarihan veti kahteen kertaan, melkein samalla setillä. Ja olin lukenu juttuja sen lavapukeutumisesta. Ja sillä ei ollu mun mielestä mitenkään kummoset vaatteet päällä. Ootin jotain huikeeta. Mutta ainakin sillä oli meno päällä esiintyessään lähempänä keskiyötä.


 Tivolin valot oli kauniit ja alla näkyy mun tänvuoden juhannuskokko, joka oli taivaalla.
Lauantain eliittikisoissa oli mukava tunnelma. Bongasin muutaman julkkis-urheilijan (ei sinänsä yllätä) ja Mertarannan. :> Eipä tähän kai muuta voi lisätä kun
Taivas varjele!Jellokin vähän kastu kesäisessä sateessa. Kisat vähän venykin tän sadekuuron takia, kun ei päivän viimestä miesten juoksua alotettu sateessa, ja keihäänheittoakin myöhästutettiin.

Mutta oltiin me silti ihan hyvissäajoin kotona. Olin vartin yli ysi Parolan rampissa, josta mut noukittiin mökkeilemään. Vietettiinkin mukavaa jussi-iltaa hyvässä seurassa:>


Tässä vielä loppuun kummankin päivän sadekuvat. Perjantaina sato vähän hurjemmin, lauantaina tosiaan oli mukavampi kesäsade.

2 kommenttia:

Hei mitä mietit? Jätä kommentti:>