Elämän ylin onni on varmuus siitä, että sinua rakastetaan sinun itsesi takia - tai tarkemmin sanottuna, itsestäsi huolimatta. Victor Hugo

tiistai 7. kesäkuuta 2011

Maaseutumatkailu

Tänään päätettiin vapaapäivän kunniaksi maaseutumatkailla. Reitti oli joku sellanen: Rmk-Oitti-Mommila-Lammi-Tuulos-Hauho-Hml-Janakkala-Rmk. Oli siinä taas yhdelle päivälle tekemistä. :>

Matkanvarrella oli tosipaljon hienoja maalaistaloja. Olishan tollanenkin talo aika komee asuattaa.

Mullahan on siis haavena se rantatontti. Ja vähän modernimpi talo. Mutta kun näitä hienouksia katselee, niin melekin ne uudemmat tönöt kalpenee näitten rinnalla. Ehkä se viisari alkaakin enemmän kääntyä johonkin (isoon ;D) maalaistaloon.
No eipä se onneks ole tämän eikä pienen hetkenkään ongelma minkälaista taloa ja tonttia haluaisin. Tällähetkellä kun riihimäen omakotitalon huolehtimisessa ja asuttamisessa pyörii koko elämä.

Mutta jälleen matkailusta. Seuraavat karvalehmät onkin sitten Hauhon kieppeiltä. Nämäkin on kyllä söpöjä otuksia. Antaiskohan noi turrikat rapsutella itseään. :>


Mulla on joku uusi mieltymys näihin sähkölinjoihin. Ne jotenkin viehättää silmää. Ne on niin jykeviä ja pysyviä. Niitä ei mikään pikkujuttu hetkauta - ne on ja pysyy. Ja toisaalta eipä ne mitään kaunottaria ole. Ne vaan on jysäytetty kauniiseen suomimaisemaan.

Käytiin myös Aulangolla. En oo moneen vuoteen paikalla piipiahtanut ja odottelin pullasorsia. Mutta paikalla oli vain muutama sinisorsa ja tavi. Alueen oli vallannut naurulokit! Ja ne oli kyllä ahneita pullasyöppöjä.
Alla kuvaa niistä ja hyvin siististä joutsenesta. Naureskelin että näitten joutsenten sietää olla aika ihmisystävällisä, toisin kun pelloilla olevien joutsenten. Ne ei päästäis läheskään noin lähelle miten tämä kaveri päästi.
Lopussa vielä kuva söpöstä pikkukaverista!Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Hei mitä mietit? Jätä kommentti:>