Elämän ylin onni on varmuus siitä, että sinua rakastetaan sinun itsesi takia - tai tarkemmin sanottuna, itsestäsi huolimatta. Victor Hugo

maanantai 28. marraskuuta 2011

Blogi-blogit-blogimpi-blogein

Oon kirjottanu blogiani puolisenvuotta. Ja tänä aikana oon löytäny sattumalta muutamia kivoja blogeja. Kuitenkin oon kaivannu lisää uusia lukukokemuskia. En väitä, että nykysiet blogit ei olis ihania ja en muka tykkäis lukea niitä, ei tosiaankaan. Vaan haluisin enemmän luettavaa, että aina kun ihmettelisin täällä, mulla olis aina uutta luettavaa.

Kuva täältä
No helpommin sanottu kun tehty. Haluan, että mulla on mukavia lukuelämyksiä. Ja että on mukavaa, niin siihen vaikuttaa niin moni asia. En kestä kirkkaita värejä, mutten liian tummiakaan (voisi siis kysyä, mitä värejä sitten kestän?) Enkä liian eläviä taustoja - jossa tapahtuu liikaa, sillon en pysty keskittymään lukemiseen.

No sitten en kestä myöskään sitä, että teksti keskitetään. Tää opittiin jo joskus ala-asteella, että jos haluaa helposti luettavaa tekstiä älä tee niin. No ilmeisesti moni ihminen tykkää tästä vaikeasti luettavasta ja pomppivasta tekstistä. (No mutta minä en, enkä siis voi lukea sitä tekstiä)

Kuvat on mun yksi henkireikä. Ja jotta kykenen lukemaan mun pitää saada myös katsella kuvia. (en tarkota että en osais lukea kirjoja, että lukisin vaan sarjakuvia, ei todellakaan - inhoan sarjakuivia) Blogimaailmassa vaan tarvitsen ne kuvat.  
Niin ja no tietty aihepiiri on kanssa (mitä nyt tyhmäilen, tietenkin..) tositärkeä. Tiedätkö kun etsii blogeja niin aina ne blogin kuvaukset alkaa jotenkin näin "opiskelijatyttö joka kirjoittaa muodista, sisutuksesta ja matkailusta" tai "kiinnostuksen kohteina on muoti ja kaikki siihen liittyvä" Ääh - ei voi jaksaa, tietysti ymmärrän, että tää blogimaailma aikalailla pyörii sen muotimaailman ympärillä. Kaikki on joskus kirjottanu jonkunnäkösen kenkä,laukku,vaate-postauksen. Mutta en mä silti koe haluavani lukea muotiblogia. Niin kun en ikimaailmassa ole niin pintaliirto, että osaisin (ja jaksaisin) pysyä kaikissa villityksissä mukana. Nojoo on mulla ala-asteella ollu skeittikengät, niinkuin tuhansilla muillakin - koska ne vaan piti olla. Niin ja onhan mulla ollu sellatteet Spice Girls tolppakengät! (ja vielä keltaset, kun tosissaan halusin ne - voiko joku kuvitella mut keltasissa kengissä?? - meni muuten kylmät väreet, kun mietin keltasia kenkiä..)


(Muistan hyvin omat kenkäni, mutten aivan kuitenkaan, ne oli jotain näiden -kaunokaisten- väliltä. Kuvat lainattu oikea ja vasen ja liitetty yhteen.)


No mutta siis en tosiaan haluu mollata niitä blogeja joita en itte kestä, koska ääh ne on omalla tavallaa omalle kohderyhmälleen varmaan ihan nappisuorituksia.
No mutta siis loppukaneettina (onko se ees loppukaneetti? Käytin sitä edellisessäki postauksessa, no muistelin että olisi.) löysin muutamia ihan kivoja, hauskoja ja nokkelia blogeja lisää. Hankala kun olen, niin en vaan heti kelpuuta niitä listoilleni, vaan hetken hengailen ja mietin onko tää nyt sitä mitä haluan :D

Niin ja samalla voisin kiittää kaikkia niitä mun ystävien blogeja, jotka naurattaa ja itkettää ja on vaan niin ihania ja niitä lukiessa tietää, että tää maailma on todellista!

3 kommenttia:

 1. Hei miten saan poistettua lukulistalta blogin joka ei häviä lue napista poistamalla? Kun vaikka tallennan sen etten halua lukea, silti ko blogi ilmestyy häiriköimään lukuluettelooni :D

  VastaaPoista
 2. Hei Sofia!
  Mulla oli kanssa sama ongelma, mutta en tiiä pystynkö neuvomaan koska poistin ne aika tuurilla! :D Kokeilin vaan kaikkia mahollisia kohtia et mistä ne voisin saada pois.
  Mutta hei, toivottavasti lisäät tän sun lukulistaan, nimittäin edellinen blogi vei hermot, ja päätin poistaa sen ja aloittaa puhtaalta pöydältä :)
  http://ninninanni.blogspot.com/
  Hyviä talvipäiviä sulle, toivottavasti nähään pian! :)

  VastaaPoista
 3. Hei ihmettelinkin just eilen kun yritin lueskella blogias ja se sano ettei enää toimi! Olin ihan ounou.

  No mäkin kokeilen nyt kaikenmaailman konstit sitten jos mullekkin osuis tuuria :D

  VastaaPoista

Hei mitä mietit? Jätä kommentti:>