Elämän ylin onni on varmuus siitä, että sinua rakastetaan sinun itsesi takia - tai tarkemmin sanottuna, itsestäsi huolimatta. Victor Hugo

torstai 17. marraskuuta 2011

90

Todistin viimeviikolla todellisen lätkäfaniuteni. Siis tehtiin invistä paidoista ja siellä on nimikkoipaidat koivulle, selänteelle ja graanlundille. (Oikeinkirjoitus granlund. :DD) No empä mä ookkaan kiljunu sen perään niinkuin monenmonituiset muut naispuoliset henkilöt. Joten saanen kai ainteeksi oikeinkirjoitusmokani?
No muuten sitten oonkin aivan rätti. Takana on nyt ne kaksi päivää inventaariota. Ja se ei ole mitään mukavaa touhua, kun tavaraa on paljon. Jos lopputuloksena (siististi koottain, nipuissa, tiiviisti) on pakettiautollinen laatikkoja. Itellan varastopoika oli meijän kaveri kun tultiin 4 min ennen kun se vastaanotto meni kiinni..

Viikonloppuna ei ladattu akkuja, vaan lähettiin kaveriporukalla Mänttään. Samaan osoitteeseen missä jo aiemmin kävin tänä syksynä. Nyt siis vaan oltiin suurella porukalla. Syötiin ja hengailtiin (noi pelas innolla kimbleä) niin ja käytiin vähän katsastamassa yöelämää (hurjan vilkas muuten).

Ekassa paikassa pojat laulo karaokea. Ja siellä oli joku paikallinen joka esitteli itsensä, ja sitten kyseli mistä tullaan - ja totes, että joo kyllä mä oon Turengissa Rautaruukilla ollu töissä. Juuri näin :D

Toisessa paikassa oli 90-bileet. :D Pojat sano olevansa Sysmästä ja toivo biisiä Sysmäläisille.. (ja yks tokas, että kyllä sysmäsä on kauniimpia naisia kun täällä ;D) No hauskaa oli tanssia smurffibiisien tahtiin. (Ja kuulihan siellä niitä ala-asteen diskobiisejä! Ja muutama 90- kylttikin tarttu pojille mukaan.)

Takaspäin ajaessa oli ihana taivas ja selvästi syksy alkaa kääntyi talveen. Muutama otos vielä maisemista.
 
 

 Jotenkin tykkään kun valot menee väärin taisiis ei tarkennu kunnolla. Niin ja sitten varmaan on kieroutunutta tykätä noista virtajohto tolpista?

Mutta ihan loppuun söpöilyä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Hei mitä mietit? Jätä kommentti:>