Elämän ylin onni on varmuus siitä, että sinua rakastetaan sinun itsesi takia - tai tarkemmin sanottuna, itsestäsi huolimatta. Victor Hugo

maanantai 14. marraskuuta 2011

Turnaus

Ja sekin on taas selätetty - Karjalaturnaus.
Kiirettä piti eniten lauantaina, venäläiset oli ostohalusia. Positiivista meininkiä siis. Suurin osa pelipaidoista (69e - aivan hullua - kuka niitä nyt haluaa ostaa!) tuli myytyä ja sitten kaikki kausituotteet pipot ja tumput meni aivan käsistä.

Torstaiaamuna kun vietiin tavaroita, Venäjän joukkue käveli sisään. Ihan komeita pitkiä poikia :> Ja vielä voittajiakin ei hullumpi yhdistelmä.
No mutta eipä muuten ollukkaan mitään hajua koko pelistä. Eihän tässä työssä ehdi mitään nauttimaan. Ja ne ketkä luulee, että tää on jotain helppoa ja hauskaa myyntityötä niin voivoi.

Ennen turnauksen alkua Keskiviikkona oli vanhainkodilla pikkujoulut. Oltiin äitin kanssa siellä ja tehtiin sinne kaikille korttit ja pienet pikkujoulupaketit.
Perjantaina oli tauko turnauksesta ja toisenosapuolen pikkusisko tuli käymään koulu-kämppiksensä kanssa. Pääsin siis leipomaan pasteijoita.
Maanantaina taasen juhittiin isänpäivää, syötiin hyvin ja vietettiin aikaa. Mukavaa.
Eli on tässä ehditty hiukan rentoutuakkin.

Mutta myös manailtuakkin. Meijän viemäreitten kanssa on vähän ongelmia, kun ne on niin vanhat. Ollaankin siis jouduttu miettimään miten tän asian kanssa edetään. Tämä talo ei suunnitelmissa ole ollut nimittäin se koti - se koti jossa asutaan lopun elämäämme. Ja jos isoja juttuja aletaan tekemään, ne sitoo meijät tähän pitemmäksi aikaa.

2 kommenttia:

  1. Voi oon kyllä nyt niin kade jos oot päässy näkemään Venäjän joukkueen kaukalon ulkopuolella!! :D
    Toivottavasti teidän viemäriongelmat ratkee ja saatte päätettyä mitä meinaatte tehdä :/ Raskaita aina noi asumiseen liittyvät murheet.

    VastaaPoista
  2. :D
    Joo kyllä nää pikkuhiljaa selivää (kai), asuminen tosiaan ei oo aina niin helppoa.

    VastaaPoista

Hei mitä mietit? Jätä kommentti:>