Elämän ylin onni on varmuus siitä, että sinua rakastetaan sinun itsesi takia - tai tarkemmin sanottuna, itsestäsi huolimatta. Victor Hugo

tiistai 22. marraskuuta 2011

veren himo

Kuva täältä
Voi että - oon siis sairastellut (jälleen) koko viikon. Sen siitä saa kun painaa töitä, eikä saa kipeyttä pois välillä. No eipä tuosta sen enempää. Kipeyden turvin sain kuitenkin käpertyä sohvalle useanakin päivänä ja katsella elokuvia. Viikon teemana oli Twilight. Odottelin nääs viikon huipennusta kun lähdettiin "noitten sukulaistyttöjen" kanssa vähän elokuvailtaa viettelemään.
Jotain pieniä höiriötekijöitä oli matkassa, mutta onneksi oltiin hyvillä mielin. Tsempattiin toisiamme elokuvan käänteistä ja siitä mitä todellisuudessa odotettiin - vatsalihaksia. (joita ei ihan tarpeeksi kyllä nähty.) 

Koska oli tuo viikkoteema, sen mukasesti sitten lueskelin joitain arvosteluja ja löysinkin aivan mainion. Itse kun en oo mikään tiukkapipofani noiden leffojen suhteen. (Ajatuksella - hyvää viihdettä - kivasti kirjotetut kirjat - tunnustan oon tirautellu myös useaan otteeseen!) Jotenkin parasta siinä koko arvostelussa oli loppukaneetti: "Elokuva kyllä tarjoaa yhden tärkeän opetuksen, joka onkin toki hyvä muistaa: Käytä aina ehkäisyä vaikka seksikumppanisi olisikin kuollut." Lainaus osoitteesta, jossa muu osa tästä hyvästä arvostelusta. Oivoi nauroin yksikseni kippurassa, kiittäen onneani, ettei toi toinenosapuoli ollut vielä kotona. (Vaikka kyllä pakotinkin sen lukemaan arvostelun, vaikkei ole yhtäkään elokuvaa nähnytkään.)

No tänään elokuva on jo jäänyt taakse, vaikka onkin tän postauksen kirjotuksen aikana mielessä (kihertelen vieläkin arvostelulle - niin ja vatsalihaksille), nyt edessä on jo uudet haasteet. Tajuatteko te ihmiset (tiedän ainakin yhden lukian tajuavan!), että joulu on jo ihan kohta. Tänään aloitettiin kirjoittamaan joulukortteja, jotta vältyttäisiin jokavuotiselta paniikilta. Tätä paniikkia vältetään myös siltä, että tylsäilen. Haluan saada valmisjoulukortti-varastoni loppumaan. Mutta jos ei korteilla päästä panikoimaan,  niin aiankin lahjoilla. Onneksi osa on jo kasassa (jopa kääreissäkin!) vielä kuitenkin puuttuu. Voikun osaisi olla ajatustenlukija ja löytää mukavia lahjoja ihanille ihmisille!

Ps. vielä jumitetaan leffassa - yritin löytää ihanaa kuvaa hääpuvusta - kun siinä oli selkä sellasta läpinäkyvää pitsiä, mutta ilmeisesti en vaan osaa googlettaa oikein.

3 kommenttia:

 1. Mä niin tykkäsin siitä leffan alusta! Koko yleisössä tuli kunnon iso tirskahdus kun susipoika oli heti ensimmäisessä kohtauksessa ilman paitaa, ennen kun mitään oltiin ehitty sanomaan edes :DD
  Ja oli pakko lukee toi arvostelu, kippuranaurut herähti täältäkin :D:D:D Ihan huippua, toi oli kyllä ihan totta!

  VastaaPoista
 2. http://l3.yimg.com/bt/api/res/1.2/feITJupZFJTo0Xgovv2z9A--/YXBwaWQ9eW5ld3M7aD00NzQ7cT04NTt3PTQ0Mw--/http://media.zenfs.com/en_us/News/USWeekly/1321974962_bella-wedding-dress-article.jpg

  taisi olla tämä? :>

  VastaaPoista
 3. Joo siis me olitiin kanssa niin, että eihän tää ees ehtiny alkaa ja jätkä on jo ilman paitaa ;D Toisaalta mikänottei tollasia lihaksia esittelis koko maailmalle?
  Ja niin se arvostelu oli jotenkin niin..ei vaan osaa kuvailla :D

  Ja tais olla tuo puku, löysin kanssa noita kuvia ja luonnoksia, (mutta olisin halunnu leffakuvan) mutta siis toi oli jotenkin aika mahee puku. Itte kun en tykkää röyhelöprinsessaunelmista yhtään.

  VastaaPoista

Hei mitä mietit? Jätä kommentti:>