Elämän ylin onni on varmuus siitä, että sinua rakastetaan sinun itsesi takia - tai tarkemmin sanottuna, itsestäsi huolimatta. Victor Hugo

maanantai 7. marraskuuta 2011

Puulattia

Eilen pääsin ihastelemaan toisenosapuolen siskon kodin remonttia. Vaikka paljon on vielä kesken ja itse en varmaan jaksaisi tuollaista urakkaa. Olen todella tyytyväinen, jos toisten päätöksistä voi olla tyytyväinen, että ne päätti ottaa esiin vanhan lankkulattian. Siis tuollaista ei saa mistään! (jos ihan rehellisiä ollaan oon aika kateellinen! Tollasen lattian ottaisin aivan mielelläni sitten siihen omaanomaan kotiin.) 

Tuolla on kyllä tehty jo paljon, katto on maalattu valkoiseksi, joka avarsi ja toi valoa tilaan ihanasti. Sanoinkin jo tuolla, että itse en tykkää valkoisesta katosta, mutta tuonne se sopii kuin nenä päähän.
Mitäs muuta, siellä oli uudistettu takat/uunit uuteen uskoon. Ja vanha keittiön uuni oli saatu kiiltämään, se vaikuttaa nyt aivan uudelta.
Oli kyllä mukavaa, ei olla nähty pitkään aikaan, tai on toi toinenospuoli pyörähdelly sielläkin suunnalla, mutta itte en oo vaan ehtiny. Saatiin myös syksyn ensimmäiset joulutortut! Oikeestaan ihan hyvä jatkumo niihin mun piparikokeiluihin. Ja voi että ne taas olikin hyviä, oikeestaan voisin sanoa rakastavani noita joulutorttuja.  Noi makeehiiret lisää niihin vaniljakreemeä - joka mulle on liian makeeta - mutta mut otetaan aina huomioon ja saan pari tavista.
Kuvassa allekirjoittanut ja maukkaat joulutortut!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Hei mitä mietit? Jätä kommentti:>