Elämän ylin onni on varmuus siitä, että sinua rakastetaan sinun itsesi takia - tai tarkemmin sanottuna, itsestäsi huolimatta. Victor Hugo

keskiviikko 16. maaliskuuta 2011

junailua

Olen aina tykännyt matkustaa junalla. Siellä pystyy lukemaan, kävelemään ja kahvittelemaan. Autossa ennen tuli huono olla, matkalla ei viitsi pysähdellä kävelemään (että päästään mahd. nopeasti perille).

No nyt olen viimeiset kaksi vuotta junaillut sitten tosi paljon. Kuopiossa opiskellessani harvana viikonloppuna jäin sinne, matkustelin kotiinpäin.  Nyt asun Riihimäellä ja kuljen joka päivä Kouvolaan. Itse tykkään eniten matkustaa paikkarilla (jo hinnankin vuoksi) Mutta välillä pitää tehdä matkaa pedolinolla tai ic. Pendoliinossa on kyllä kiskutrihinnat mun sarjalippuuni korotus maksaa 15e jos lipun ostaa junasta! Siinähän menee jo vararikkoon.. No onneksi ei tarvitse käyttää junaa usein ja jos täytyy ehdin ostaa vaihtolipun asemalta joka maksaa (3,70e muistaakseni)
Aamulla ihmettelin junan pituutta Riihimäen asemalla. Kai niitä työmatkalaisia on 10 vaunullista +ravintolavaunu. On siinä laitureilla aina paljon porukkaa ja jos 7 aikaan yrittää lipunmyynnistä saada lippua ei puolen tunnin odotuksella selvitä.

Eilen tuli matkustettua ic joka olikin korvattu pikajunalla. Niissä on kyllä ihanat vanhat penkit ja mielenkiintoiset värit. (Ihana auringonpaiste näkyy ikkunasta!) Plussana pääsen omalla lipullani ilman lisämaksua :>
Minulla on käynyt tuuri, matkustaminen on ollut jouhevaa vain muutaman kerran on myöhästelty kunnolla / vaihtoyhteys ei ole odottanut. Näistä myöhästymisistä olen kyllä laittanut korvaushakemusta vr. Ja kyllähän sitä rahaa lipunhinann verran sieltä on tullut takaisin. Onhan se harmillista että vaihtoon ei ehditä ja joudutaan odottamaan seuraavaa vuoroa, joka lähtee tunnin päästä.

Viimeisenä tunnelmana Riihimäen puhaltajapatsas iltavalaistuksessa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Hei mitä mietit? Jätä kommentti:>