Elämän ylin onni on varmuus siitä, että sinua rakastetaan sinun itsesi takia - tai tarkemmin sanottuna, itsestäsi huolimatta. Victor Hugo

maanantai 21. maaliskuuta 2011

Kevätpäiväntasaus

Tästä sen kevään perjaattessa pitäisi alkaa. Yö ja päivä ovat tänään lähes saman pituiset kaikkialla maailmassa. Kelloja siirrämme tunnin eteenpäin (eli kohti juhannusta) tämänviikon sunnuntaina. Suomessa on eletty kesä- ja normaaliajan rytmissä vuodesta 1981.

Viime viikolla on ollut ihania kelejä ja myös niitä roimia lumisateita. Tässä parhaita paloja kevään tunnelmista.

Tämä kuva on Tanttalasta, kyllä se aurinko pilvivehon takaa yrittää pilkistää.

Tämä alla oleva kuva taas on Riihimäeltä. Viimeviikon torstaina innostuin auringosta ja siistin portaita ja pihaa, että jään sulaminen alkaisi mahdollisimman nopeasti. No sitä luntahan tuli rutkasti päälle vielä viikonloppuna, mutta saimpa nauttia kauniista ulkoilmasta tuona päivänä.

Kevätsää on kyllä ihana, toisaalta tosi petollinen eilisten juhlien jälkeen sain nuhan. Sisällä oli niin lämmin että pidettiin räppänöitä ja parvekkeenovea auki.
Olin kuvitellut, että olisin päässyt sairastamisesta jo näissä parissa kolmessa viikossa, mutta ei.

No toisaalta tässä on tullut reissattua niin paljon, että ei ole ehtinyt vetää henkeä. Tänään otinkin hengenvetopäivän. Nyt lötkötän paksuissa vaatteissa villapeittpjen alla, sängyllä ja ajattelin seuraavaksi vetää sikeitä. Huomenna haluan olla jo reippaampi, koska haluan lähteä opiskelemaan digitaalista viestintää, eli nettisivujen rakentelua.
Myös nämä karvaturrikat nauttivat keväisestä auringonpaisteesta. Voi kun elämä voisikin olla vain tuollaista lekottelua. Kai se pitemmän päälle alkaisi kyllästyttää. 
Viimeisenä tunnelmana eilisiltainen täysikuu, kun lähdettiin Tanttalasta. Kuva ei ihan onnistunut, mutta toivottavasti välittää edes vähän kuutamon taianomaista tunnelmaa.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Hei mitä mietit? Jätä kommentti:>