Elämän ylin onni on varmuus siitä, että sinua rakastetaan sinun itsesi takia - tai tarkemmin sanottuna, itsestäsi huolimatta. Victor Hugo

torstai 31. maaliskuuta 2011

matkakuume

On se sitten kummaa tuo matkakuume. Olisi niin ihanaa piipahtaa jossain, viikko-pari kierrellä ja kaarrella euroopassa.
kuva lainattu täältä.
 Mulla sopivasti koulukin loppuisi aikaisin, että voisin piipahdella ulkomailla muutamaankin otteeseen. Kesällähän on tiedossa Pariisin reissu - ajankohta vielä epäselvä matkakaverin lomienanonnan takia.:> Mutta sinne jokatapauksessa. Mutta voisiko nyt ennen kesää käväistä vaikka - no melkein missä vaan. Britit olis kiva käydä, tai sitten tsekki, puola, slovakia.. Noh jos tässä sais kaverin innostumaan niin ja päättämään vaikka sen matkakohteenkin niin riemusta kiljuen lähtisin matkaan. Päivitellään tätä tilannetta tuonnempana - jos vaikka kehittyisi mieleiseen suuntaan.;>

Päivä on mennyt siivoillessa. Siis nyt vasta on tullut purettua Kuopiosta pakattuja laatikoita. Ja niitä astioita on ihan hirmuisesti. Voisin pitää vaikka minkänäköiset kokkareet ja jokaiselle löytyisi varmasti lautanen ja lasi - hiukan eripareja tietty osittain mutta silti murkinaa ja juotavaa jokainen varmasti saisi kunnon alustalta.


Kuva täältä linkin alta löytyy myös listaus tehtaanmyymälöistä. Ne on kyllä veikeitä paikkoja ja omat Arabian tuotteeni on melkein ostettu tehtaanmyymälästä ja melkeinpä 2-laatuna. Itse en ajattele. että se olisi huomattavasti huonompaa. Lasitus tai värien sekoitus saattaa olla hiukan erilaista kuin 1-laaduksi luokitellussa tuotteessa. Joskus saattaa löytää helmiäkin - hienoja väriyhdistelmiä. Niistä jopa saattaa joskus tulla haluttuja keräilyharvinaisuuksia.

Tänään siivotessa mietittiin myös olohuoneen verhoja. Hyväksyinkin sitten yhden kapan (beigen ja hapsullisesen) roikkumaan, haluaisin vielä ikkunäväliverhot. Noh ainakin jotain saatiina aikaiseksi - ja ainakin oli mukavaa - naurettiin äitin kanssa, kun häsellettiin. Samanlaistahan se aina on kun aletaan sen kanssa väsyneenä (eikä ihan niin väsyneenäkään) väkertämään jotain, sama juttu todettiin jo keittiönkin verho-brojektissa.
 
Ja turengin verhoviritelmä. Ylppä kukat pääsivät kuivuttuaan roikkumaan katosta verhon eteen.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Hei mitä mietit? Jätä kommentti:>