Elämän ylin onni on varmuus siitä, että sinua rakastetaan sinun itsesi takia - tai tarkemmin sanottuna, itsestäsi huolimatta. Victor Hugo

sunnuntai 13. maaliskuuta 2011

karvakuonoja ja hevosvoimaa

Tänään päätin kirjoittaa kahdesta asiasta jotka jollaintavalla sykähdyttävät.
Koirat ovat ihania karvaturreja niistä saa uskollisen ystävän ja ne kuuntelevat. Niiden kanssa on mukava puuhastella ja riehua.
Autot taas, niissä on jotain kiehtovaa ja voimakasta. Niitä on kiva bongailla ja ihastella. Ajatus, sitten joskus kun on rahaa voisin ostaa tuollaisen, tai tuollaisen, tai tuollaisen on kiehtova.

 No Ranskassa tuli otettua myös auto ja koirakuvia. Viimeisenä päivänä siirsimme kuvia ystäväni koneelle, ja hän totesi "Voi ei, nyt saan ne kaikki koira ja autokuvatkin!". Koko lomahan oltiin ihmetelty sitä kuinka jaksan kytätä ja kuvata autoja ja söpötellä koiria.

No tässä kaikkien iloksi kokoelma koira ja autokuvista. :)
Tässä oli se yleisin näky, Peugeot. Mulle nämä perus pösöt ei oo mitenkään sydämensykäyttäjiä. Mutta pitihän niistäkin ottaa muutama kuva.
Mercedes-Benz, kyllä tälläsellä kelpais ajella. Mutta että saisin tälläsen komistuksen pitäis olla sitä rahaakin hiukan. Ja sitten kun ajattelee kyllä ne muutkin autot kulkee pisteestä A pisteeseen B.

Sitten löyty niitä vähän erilaisempia autoja kuten tämä Lancia ja alla oleva Dacia. Mutta ei vieläkään puhuttu kyllä mistään hienoista luksusautoista. Ja Lancian kohdalla nähtiin ensimmäinen sakkolappukin. Ehkei ole kaikkein järkevintä pysäköidä kiellettyyn paikkaan.
Olin vähän pettynyt luksusautojen määrään. Missä ne oikein luurasivat? Kyllähän mä bongasin katukuvasta Aston Martinin liikkeen. Ehkä niillä komistuksilla ei ajella keskusta-alueella. Siellä valitaan pienempi pösö. Ehkä se onkin aivan turvallinen valita sillä perus eurooppalaiseen tapaan autoissa on puskurit syystäkin. Kuten allaolevasta kuvasta saa vähän osviittaa. Tuokaan ei ole mitenkään paha juttu.
Täällä Ranskanmaalla käytetään myös kummallista tapaa. Eli hätävilkut vaan päälle ja leipomosta leipää hakemaan. Tai mitä tahansa mitä keksii.. No kullakin on tapansa. En mä edes uskaltais jättää autoani hätävilkut päällä avaimet virtalukossa seisoskelemaan pitkin teitä.

No ehkä sit niitä koiruuksiakin:>

Ekana tällänen tehakas terrieri. Tämä suloinen otus bongattiin eläintarhassa. (Kuvan otti muuten samainen kaverini joka vitsaili koira ja autokuvistani ;p)
Tämä oli todella tarkkaavaisen eläintarhan eläinten seurassa.
Voi näitä mäykkyjä. Tämäkin karkeakarvainen otus on ihastuttava. Mäyräkoirat on kyllä valloittaneet mun sydämmen. Näistä koirista kun löytyy sitä luonnetta. Tälläisen karvakuonon voisin ottaa myös kotiini tepastelemaan. Ehkä sitten joskus tulevaisuudessa!

Sitten tämä toinen otus, taitaa olla myös terrieri. Ihana vanhus. Oli puistossa lenkillä ja tassutteli rauhassa vanhan omistajansa kanssa.
Ja loppuun kuva joka voisi kuvastaa kaikkien niiden ilmeitä joita ei tämä aihe ole kiinostanut. Mutta söpöhän tuokin peura/kauris on! Halauksia kaikille jotka jaksoivat kahlata juttuni läpi. :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Hei mitä mietit? Jätä kommentti:>