Elämän ylin onni on varmuus siitä, että sinua rakastetaan sinun itsesi takia - tai tarkemmin sanottuna, itsestäsi huolimatta. Victor Hugo

lauantai 23. huhtikuuta 2011

Lankalauantai

Ja näinhän se lomana alku menee tietysti sairastaessa. Torstaina päätin siivoilla pihalla, ja ilmeisesti oli -muka- vielä niin kylmä että nuha tuli tuliaisena. Mutta kyllä tämä tästä vähän hiljasempaan vedetään välistä niin sitten jaksaa taas tehä hommia.

Eilen vietettiin tytsien kanssa iltaa Hämeenlinnassa. Syötiin ja juotiin ja juteltiin. Oli taas tosi kivaa, onkin menny hetki että siinäkin osotteessa oon ollu. Aina ollu jotain ettei oo ehtiny näkemään.

Tänään sitten oli siivousta pihalla ja sisällä. Pihalla haravoin taas jonkinmoisen siivun tontista puhtaaksi, ainakin puhtaammaksi. Ahneus siinäkin tulee, kun näkee, että vielä tuokin on haravoimatta/siistimättä/kitkemättä ym. Mutta pakko se on johonkin aina lopettaa - henkihän siinä menisi jos kaikka yrittäisi kerralla saada valmiiksi.
Alla kelloköynnöksen uudet lehdet - aivan kuin suuri kita tai sakset. Kivoja luonnon pieniä ihmeitä.

Huomenissahan on tulossa vieraita kylään. Tai eipä ne vieraita ole, varsin tuttuja - noi huushollin toisen osapuolen sisarukset. Musta on ihanaa, että saatiin sopimaan näkeminen näin pääsiäispyhille. On kiva syödä yhdessä ja kahvitella - juteustella ja vaan olla. Ja musta on kiva laittaa ruokaa isommalle porukalle. Kun pientä määrää on "tyhmä" alkaa väkertää ja ei niitä samoja safkojakaan jaksa koko viikkoa syödä putkeen - jos tekis kerralla enemmän. Huomisen jälkeen voin laittaa herkuttelukuvia tänne - että mitä sitä tulikaan tehtyä. Mutta tässä vähän maistiaisia, täälläistä syötiin pari viikkoa sitten kotosalla Turengissa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Hei mitä mietit? Jätä kommentti:>