Elämän ylin onni on varmuus siitä, että sinua rakastetaan sinun itsesi takia - tai tarkemmin sanottuna, itsestäsi huolimatta. Victor Hugo

keskiviikko 20. huhtikuuta 2011

Neilikka

Oon ihastellut kaverin koiraa kuvien voimalla, mutta nyt pääsin ihastelemaan pientä Ranskanbuldoggia.
Tämä ihanuus tässä on Neilikka (nimikin on jo aivan syötävänsuloinen!). Ja nuo nappisilmät - niillä taitoi olla vaikutusta ainakin minuun, sydämeni suli.
Lupauduin jo näyttelyseuraksi kesän näyttelyihin. :)

 Mun sylkässä oli ihana lokoilla ja toisen osapuolen rapsutukset oli ihania kuten ilmeestä näkee.


Eilen käytiin Helsingissä Kiasmassa Ars11 ja Design museossa Marimekkoelämää 60-vuotta näyttelyissä sekäVallilalla tutustumassa.
Muutamia kuvia alla tuolta Ars 11. Muutamia tosi siitejä juttuja mutta osa ei ihan sykähdyttänyt - aika usein niin tietty käy, että kaikki ei aukene.
 Yllä nahkakroppia. Ja alla Martin Luther King Jr. kuva sekä minä hamona kuvaamassa teosta.
Mouanda asuu ja työskentelee Kongon demokraattisessa tasavallassa. Hän kuvailee sapeur-miehiä jotka keimailevat luksusmuodilla. Tää trendi alkoi Ranskan siirtomaavallan aikaan 1920-luvulla.
Sitten vähän vastakohtaa asiaan, eli Kongolaisen keskimääräiset vuositulot on joku 10-osa vaikkapa merkkikengistä. Siinä sitten miettii, mistä se raha tulee ja mistä muusta tingitään.

Markimekon näyttelyssä ei saanut valokuvata, mutta siellä oli sellaisia kuoseja joihin en ole aiemmin törmännyt. Siellä oli myös sellainen japanialinen kuosi jollaiset servetitkin omistan. Hämmästys oli suurikun katsoin suurta kangassiivua näyttelyssä.

Vallilassa tutustuimme uusiin kuoseihin niin kankaina kuin huonekalujen verhoilunakin.
Alla löytyy Jakob Schlaepfer:in hieno ja hohdokas kuosi. Kuvat on printattu kankaille ja päälle on voitu vielä ommella paljetteja - johan kimmelsivät. Tälläinen kuosi olisi aivan ihan pienenä yksityiskohtana, vaikkapa tyynyinä.


Paikalla oli aivan ihania lamppuja ja sisustustuotteita.


2 kommenttia:

  1. Oivoi, täällä koirakuume sen kun kasvaa :D

    VastaaPoista
  2. sellanen se kuume on mikään ei auta.:D

    VastaaPoista

Hei mitä mietit? Jätä kommentti:>